Skönhetskliniken Bevaro AB

i Göteborg (+ 7 orter)
Få mer information, arrangörerna svarar oftast inom 48h 👍

Om arrangören

Vi är ledande inom Permanent makeup.

Skönhetsklinikens mål är att erbjuda dig som elev ett medicinskt säkert sätt att utföra en Permanent Makeup. Därför följer våra utbildningar alla Socialstyrelsens och Miljöstyrelsens lagar och förordningar.

Vi utbildar i Bevaro tekniker och med Bevaro apparatur och pigment. För att Bevaro står för marknadens överlägset bästa kvalité på både nålar, pigment, maskiner och övriga produkter. Möjligheten finns också att sedan gå en avancerad utbildning i t ex skuggning, ombre, vårtgårdar, SMP eller ärrkamouflage.

Alla vi som arbetar på Skönhetskliniken Bevaro har en gedigen kompetens, och har gått en mängd olika utbildningar både i Sverige och utomlands. För att uppnå toppresultat, behöver man också bra verktyg.

Alla BEVARO maskiner, nålar och blades görs på världens bästa permanent makeup fabriker i Europa. Fabrikerna är valda med stor omsorg för att allt skall motsvara den höga kvalitén vi vill ge våra kunder och elever.

Men, det spelar ingen roll hur bra man tatuerar och hur fina verktyg man har om pigmenten ändrar färg. Vi har provat oss igenom många olika märken, efter några år ändrar de färg och blir blåa, gröna eller rosa beroende på innehåll. Det var vi förstås inte nöjda med. Därför utvecklades BEVARO, svenska, säkra pigment som inte ändrar färg, bara sakta bleks med tiden. Alla våra pigment är godkända och registrerade hos Läkemedelsverket!

Hos oss kan du alltid känna dig trygg både som kund och elev!

Godkända enligt Läkemedelsverket

Alla våra pigment är godkända och registrerade enligt Läkemedelsverkets föreskrifter och förordningar.

Lärare med hög kompetens

Katarina Jochems är grundare och ägare till Skönhetskliniken.

"I hela mitt liv har jag varit intresserad av hälsa och skönhet. Min passion är att förfina inte att förändra. Jag jobbar gärna med små justeringar mot ett mål, att du ska känna dig vackrare med tiden.

Min första Permanent Makeup-utbildning gick jag år 2000, i Stockholm. Sedan dess har jag gått många vidareutbildningar i kosmetisk tatuering och specialistutbildningar i ärrkamouflage och vårtgårdspigmentering både i Sverige och utomlands. Därefter har jag utvecklat och förfinat alla tekniker inom de olika områdena, som jag nu även utbildar i. Jag håller i grundutbildningar och även mer avancerade utbildningar som vänder sig till lärare i hela världen.

Med en bakgrund som Leg. Sjuksköterska och Injektionsspecialist har jag arbetat med estetiska injektioner sedan 2006. Jag har gått utbildningar i Sverige och utomlands samt är certifierad genom både Restylane och Juvéderm."

Lite tips till dig som väljer utbildning:

  • Tänk på att de allra billigaste maskinerna skadar huden mycket vid pigmentering med onödig smärta och onödig skorpbildning och i vissa fall ärrbildning (därför har vi valt bort de maskinerna från vårt sortiment).
  • Köp endast färger som är godkända och registrerade hos svenska läkemedelsverket. Företag som har registrerat färger finns uppradade på läkemedelsverkets hemsida (tyvärr är de väldigt få). Ickeregistrerade färger är förbjudna att använda i Sverige enligt lag.
  • Titta också på bilder som din lärare har, på tatueringar hon själv har gjort, så att du vet vad hon är kapabel att lära ut. Mina bilder finns på Facebook under namnet Skönhetskliniken, och på Instagram under namnet Skonhetskliniken.

Var finns vi

Våra utbildningar finner du över hela Sverige, från Norr till Söder! 

Mer information och kontakt

För frågor, anmälan eller mer information – läs mer på respektive utbildning eller skicka en intresseanmälan. Du får genom en intresseanmälan direkt kontakt med utbildningsansvarig som återupptar kontakten via mail eller telefon inom kort.

Visa alla utbildningar med Skönhetskliniken Bevaro AB

Varför välja Skönhetskliniken Bevaro AB?

Svenskt varumärke

Skräddarsydda utbildningar

Godkända enligt Läkemedelsverket

Utbildningar

Utbildning
Skönhet Längd Pris Ort Snittbetyg
Avancerad utbildning i Vårtgård-, ärrpigmentering och skalp Göteborg
Bevaro Keratin Lashlift Utbildning Flera orter (2)
Grundutbildning i permanent makeup med maskinteknik eller microblading Flera orter (5)
5,0 (1)

Video

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret om du vill komma i kontakt med Skönhetskliniken Bevaro AB och veta mer om deras utbildningar.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.

Kontakt

Skönhetskliniken Bevaro AB

Götabergsgatan 3
411 34 Göteborg

Tel: 031-7118877

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 1 recensioner
Skriv en recension
5/5
Eva Bergström Edström
06 feb 2022
Proffsigt

Bra utbildning och support efter. Bra maskiner och färger. Rekommenderas varmt

Highlights