Inga recensioner än

TEMA: Sociala relationer och konflikthantering i fritidshem webb

Skolporten, Distans
Längd
3 veckor
Pris
1 895 SEK exkl. moms
Längd
3 veckor
Pris
1 895 SEK exkl. moms
Få mer information om utbildningen, arrangörerna svarar oftast inom 48h 👍

Kursbeskrivning

TEMA: Sociala relationer och konflikthantering i fritidshem Webbkonferens

Välkommen till Skolportens digitala TEMA-konferens för dig som vill ta del av effektiva strategier för att hantera konflikter, samt få verktyg och idéer kring hur man kan skapa förutsättningar för, och arbeta med elevers sociala relationer. Föreläsningarna riktar sig till fritidshem men kan vara intressanta för alla som arbetar i skolan.

Ta del av två digitala föreläsningar som ger dig inspiration och handfasta verktyg till arbetet med sociala relationer och konflikthantering i fritidshem. Varje föreläsning är cirka 50 minuter lång, och du kan se dem när det passar dig under sju veckor. Under hela perioden kan du chatta med andra deltagare och ställa frågor till talarna via vår webbportal.

Konferensen berör:

  • Sociala relationer i fritidshem – hur kan ensamhet och utanförskap förstås och förebyggas?
  • Konstruktiv hantering av konflikter på fritidshem.

Varför välja Skolporten?

Externa föreläsare

Distansutbildning med tillfällen på plats

Kombinera arbete med studier

Kursledare

Lina Lago är docent i pedagogiskt arbete och är verksam vid Tema barn, Linköpings universitet. I sin forskning har hon undersökt olika aspekter av fritidshemmets praktik med särskilt fokus på barns perspektiv och vardag.

Ilse Hakvoort arbetar som docent i pedagogik vid Göteborgs universitet och undervisar om konflikthantering på olika lärarprogram.

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om TEMA: Sociala relationer och konflikthantering i fritidshem webb, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Skolporten

Skolporten AB är ett politiskt, religiöst och fackligt obundet företag. Verksamhetens kärna är omvärldsbevakning och fortbildning riktad till de verksamma i skolan. Företaget grundades år 2000. Skolportens affärsidé är att stärka skolans lärare och ledare i deras profession och uppdrag genom att...

Läs mer om Skolporten och visa alla utbildningar.

Highlights