Visa utbildning.se som: Mobil

Snabbkurs - Feedback

SkillEd
Kort om utbildningen
Egen takt
499 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: Digitalt mikrokurspaket - Distans
Onlineutbildning
   
Distans
 APP kurspaket - Feedback

Kursbeskrivning

APP kurspaket - Feedback

För kurspaketet Feedback använder vi SkillEd app. Genom mikrokurser i app-format har du kunskapen med dig i fickan alltid. Du kan lära dig på väg till jobbet, ute i solen eller inne i soffan på kvällen. Du väljer när, hur och vad du vill läsa för stunden. Du laddar ned skilled app och loggar in med den unika kod du får för att låsa upp kurspaketet. Du får sedan del av en hel rad olika mikrokurser som ger dig fördjupad kunskap om feedback. Du får lära dig hur du på bästa sätt ger feedback, hur du tar emot feedback och hur du kan ge utvecklande feedback på konstruktivt sätt. Varje mikrokurs innehåller flera steg med texter, bilder, filmer, övningar och fakta. Varje mikrokurs tar ca 15-20 minuter att genomföra.

Via skillEds hemsida, Skilled.se / våra digitala tjänster / digitala mikrokurser kan du ladda ner appen via Google play eller AppStore 

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en utbildning påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Målgrupp

Den här utbildningen riktar sig till dig som i ditt arbete leder andra i team eller projekt. Kursen syftar till att ge dig konkreta verktyg hur du i arbetsvardagen kan utveckla din förmåga att ge och ta emot  feedback.

Kursinnehåll

  • Feedbacktrappan
  • Skapa feedbackkultur
  • Ta emot feedback
  • Öppna frågor
  • Ge utvecklande feedback
  • Coachande förhållningssätt
  • Självkännedom i team
  • Ge feedback
  • Att lyssna aktivt

Upplägg

Tillgång till SkillEds app baserade mikrokurspaket i Feedback 

Tid & plats

SkillEd app är en unik app för målsättning och kunskap. I appen kan du få hjälp att sätta tydliga mål som du bryter ned i delmål och aktiviteter. Men här finns också ett stort utbud av mikrokurser.

Mikrokurser är kortare lättillgängliga kurser som tar deltagaren ca 10-30 minuter att genomföra. Du har all kunskap i fickan och kan lära dig när det passar dig bäst.

Varje kurs har ett tilltalande format med snygg visuell inramning. Du får alltid texter, bilder, film och övningar och ibland quiz. När du har läst klart får du uppmuntran och kan gå vidare i ditt lärande! Här kan du gå enstaka mikrokurser eller ta del av ett paket med flera kurser inom ett ämne.

Via skillEds hemsida, Skilled.se / våra digitala tjänster / digitala mikrokurser kan du ladda ner appen via Google play eller AppStore  

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Snabbkurs - Feedback , direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

SkillEd

SkillEd

Vår verksamhet

Att ha rätt kompetens på rätt plats är avgörande för alla företag, organisationer och myndigheter för att nå framgång. SkillEd är en nytänkande kompetenspartner som erbjuder såväl öppna kurser som skräddarsydda utbildningar. Med gediget pedagogiskt kunnande och målgruppsanpassning av kurser och utbildningar...


Läs mer om SkillEd och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

SkillEd

Hammarby Fabriksväg 23
120 30 Stockholm

 Visa telefonnummer

Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Snabbkurs - Feedback från SkillEd , fyll i dina uppgifter:

Recensioner
Bli den första att recensera Snabbkurs - Feedback !

Liknande utbildningar