Certifierad HälsoCoach

Unestål Education, i Sverige
Längd
20 dagar
Nästa kurstillfälle
Kontakta oss för mer information se detaljer
Utbildningsform
Öppen utbildning
Längd
20 dagar
Nästa kurstillfälle
Kontakta oss för mer information se detaljer
Utbildningsform
Öppen utbildning
Få mer information om utbildningen, arrangörerna svarar oftast inom 48h 👍

Kursbeskrivning

Hälsocoach

Genom ett unikt samarbete med Svenska Näringsakademin kan vi erbjuda en väldigt komplett utbildning för dig som vill jobba med kost, coaching och hälsa!

Vill du jobba med att förändra, utveckla och stärka andra människor hälsa och välmående? Vill du bli – eller är du redan, etablerad inom hälsobranschen och önskar kraftfulla verktyg för att skapa framgångsrika resultat hos dina klienter? Är du nyfiken på vad som driver och motiverar människor och vill hjälpa till att plocka fram och stärka klientens egna inre potential för att nå sina mål och behålla dem?

Unestål Education och Svenska Näringsakademin (f.d. Paulúns näringscenter) har slagit ihop sina kvalitetsutbildningar för att tillsammans skapa marknadens mest attraktiva hälsocoach utbildning. Hos oss får du kunskap och träning, och därmed hög kompetens att coacha och vägleda människor till bättre hälsa och ökat välmående. Utbildningen ger dig spetskunskap i ämnet hälsa där vi ser till en helhet med delar som bra mat, kost-terapier, rörelse, sömn, återhämtning och glädje. De delarna är alla starka komponenter för att eftersträva WHO´s definition på hälsa som är ”ett fullständigt fysiskt, psykiskt och socialt välbefinnande och inte enbart frånvaro av sjukdom”

Att vara coach, tillsammans med att ha spetskunskapen inom hälsa ger kunskap och verktyg att aktivt lyssna och ställa frågor till klienten för att skapa insikt och motivation. Coachingprocessen hjälper klienten att medvetandegöra sina tankar, känslor och handlingar och skapa insikter kring sina förmågor, beteenden, värderingar och övertygelser. Genom att möjliggöra för utveckling och förändring ges handlingsutrymme och kraftfulla mål kan skapas där du som coach hjälper klienten att skapa målfokus och uthållighet för varaktiga resultat.

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

Kontakta oss för mer information

  • Öppen utbildning
  • Sverige

Upplägg

Hälsocoachutbildningen
Hälsocoachutbildningen innehåller tre block som startar flera gånger per år. Du väljer själv när du ska påbörja ett block. Dock kan du inte välja Hälsokompetensblocket som första block – i övrigt kan du välja datum och kursorter helt fritt.

  • ICC- certifierad coach utbildning – 9 dagar.
  • Diplomerad och licensierad kostrådgivare - 9 dagar, alt. som distansutbildning.
  • Hälsokompetens – 3 dagar.

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Certifierad HälsoCoach , direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Unestål Education
Hagalundsvägen 4
70230 Örebro

Unestål Education - Uneståls kvalitetssäkrade utbildningar inom mental träning, coaching, Ledarskap, stresshantering och NLP mm.   Vi är ett av marknadens äldsta och bredaste utbildningsföretag i Sverige, med fokus på diplom och certifieringsutbildningar i personligt ledarskap, interna företagsutbildningar, certifieringar inom mental...

Läs mer om Unestål Education och visa alla utbildningar.

Highlights