Visa utbildning.se som: Mobil

Att Leda med Emotionell Intelligens

Situational Services Nordic AB
Kort om utbildningen
Anpassad
10 500 SEK exkl. moms
Företagsanpassad utbildning
   
Rikstäckande

Kursbeskrivning

Led med Emotionell Intelligens!

Förbättra din förmåga att påverka andra för att kunna möta dina anställdas behov och skapa beteendeförändringar. Erfarenheten har visat oss att de bästa ledarna är de som framgångsrikt kan påverka upp, ner och över hela organisationen, vilket påverkar affärsresultaten.  Att Leda med Emotionell Intelligens ökar din förståelse för dig själv och hur du kan utveckla ditt sätt att påverka. Resultatet är ledare som tar ett arbetsspecifikt tillvägagångssätt för effektiv kommunikation och prestationsförändring genom en stark självmedvetenhet och en förståelse för realiteterna i samband med varaktig beteendeförändring.

Emotionell Intelligens

Att Leda med Emotionell Intelligens ger en introduktion till begreppen Emotional Intelligence (EI) och Emotional Quotient (EQ). Genom att använda EQ-i 2.0 självbedömning får deltagarna en djup förståelse för det inflytande som känslor har på handlingar och beteenden. Genom att utnyttja kraften i emotionell intelligens kan ledare tillämpa dessa attribut för att motivera och engagera sina team, stärka samarbetet och öka prestationerna. Till skillnad från Intelligence Quotient (IQ), som är statiskt, är Emotional Intelligence (EI) eller Emotional Quotient (EQ) nivåer elastiska och kan utvecklas och förbättras.

Upplev fördelarna med att leda med emotionell intelligens:

  • Tolka och förstå specifika områden av styrkor och utvecklingsmöjligheter
  • Utveckla din självmedvetenhet samt en medvetenhet om hur specifika känslor påverkar andra
  • Utveckla en riktad handlingsplan för att förbättra känslomässig intelligens och mäta effekterna av specifika beteendeförändringar
  • Använd ditt teams sociala och emotionella potential för att förbättra kommunikations- och interpersonella färdigheter

Målgrupp

För alla som vill förbättra antingen sin egen eller sina medarbetares motivation och engagemang, stärka samarbetet och öka prestationerna genom att utnyttja kraften i emotionell intelligens.

Upplägg

Inför kursen svarar du på EQi-2.0 frågeformulär online vilket tar ca 20 minuter vilket sedan är grunden till stora delar i utbildningen och din egen individuella handlingsplan. Efter kurstillfället ingår det ett uppföljningscoach-telefonsamtal på 45 min.

Tid & plats

Tid och plats anpassas efter era egna behov då detta är en företagsanpassad utbildning.

Investering

10.500 sek + moms per person. Minst 6 stycken deltagare

Erbjudande

Boka 8 deltagare vid ett tillfälle och få 10% rabatt.

Kursledare

Alla våra handledare har lång erfarenhet att leda andra och utveckla andra och alla är certifierade i EQi-2.0 modellen som är grunden i denna utbildning.

Examen, diplom m.m.

Alla deltagare får ett kursintyg.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Att Leda med Emotionell Intelligens, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Situational Services Nordic AB

Situational Services Nordic AB

Välkommen till Situational Services Nordic AB Behöver du hjälp med att utveckla er organisation eller vill du själv bli en bättre ledare? Vi kan hjälpa dig utveckla din framtid för att bli ännu mer framgångsrik. Situational Services Nordic AB (SitServ) är...


Läs mer om Situational Services Nordic AB och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Situational Services Nordic AB

Skolgatan 1A
149 30 Nynäshamn

 Visa telefonnummer

Liknande utbildningar