Visa utbildning.se som: Mobil

Utförande och CE-märkning av stålkonstruktioner

SIS, Svenska Institutet för Standarder
Kort om utbildningen
2 dagar
13 400 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2021-04-27 - Stockholm
Öppen utbildning
   
Stockholm

Kursbeskrivning

Det ställs högre krav på byggherrar, projektörer, tillverkare och stålbyggare. SIS utvecklar nu därför sin utbildning för utförande och CE-märkning av stålkonstruktioner med fokus på ett effektivare och mer kvalitetssäkrat arbetssätt. Med hjälp av det prisade digitala verktyg QMP1090 erbjuds en tvådagars utbildning i standarderna SS-EN 1090-1 och SS-EN 1090-2

Den här utbildningen är en heltäckande utbildning i standarden SS-EN 1090-Utförande av stål- och aluminiumkonstruktioner.  EKS 11 ställer tydligare krav på kontroll och kvalitetsarbetet genom 29 § Konstruktionsdokumentation. Med hjälp av det digitala verktyget QMP1090 kan projekt klassas och konstrueras på ett mer effektivt sätt. QMP1090 generera kravspecifikationer och kontrollplaner som enkelt ger en komplett konstruktionsdokumentation, underlag för upphandling eller kontrollplan för kontroll av tillverkningen eller utförandet på byggarbetsplats.  Efter utbildningen får du som deltagare kostnadsfritt prova på det digitala verktyget QMP1090 i 14 dagar. QMP1090 kommer att förenkla ditt arbete med CE-märkning enligt SS-EN 1090-1 och utförandet enligt SS-EN 1090-2. Läs mer om verktyget här Se även informationsfilm om SS-EN 1090 och de faktorer som ligger till grund för ett slutbesked från myndigheten, se filmen här https://www.youtube.com/watch?v=mOBi1rChddw Denna utbildning kommer att genomföras i lokal eller på distans. Vid datumet för tillfället ser man i vilken form utbildningen genomförs.Om myndigheterna ger besked om begränsningar för resor och fysisk distansering genomförs utbildningen via plattformen Zoom.Besked om ändrad utbildningsform sker via mail senast 2,5 vecka innan utbildningsstart. Ta chansen till kompetensutveckling under permittering – utan att det statliga stödet påverkas. Enligt Tillväxtverket så har verksamheter möjlighet att låta sina permitterade medarbetare delta i utbildningar och andra kompetensutvecklande insatser utan att det statliga permitteringsstödet påverkas. Utnyttja din tid på bästa sätt och boka en utbildning i samråd med din arbetsgivare idag!

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en utbildning påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Målgrupp

Utbildningen vänder sig till Stålbyggare, Tillverkare, Kontrollansvariga, Byggnadsinspektörer, Konstruktörer mfl. med anknytning till området.

Kursmål

Deltagaren får goda kunskaper inom regelverket för konstruktion, tillverkning och utförande av stålkonstruktioner.
Deltagaren kommer även ha kunskap om utförandeklasser och dess innebörd samt upprättande av kvalitets- och kontrollplaner vid tillverkning och utförande av stålkonstruktioner.

Video

Investering

SEK 13400,000000000.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Utförande och CE-märkning av stålkonstruktioner, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

SIS, Svenska Institutet för Standarder

SIS, Svenska Institutet för Standarder

Hämta din nya kunskap direkt från källan

Vår kunskap blir dinVi verkar idag i ett samhälle där uttrycket ”kunskap är inflytande” aldrig har varit mer sant. Den knivskarpa konkurrensen gör att din organisation måste säkerställa att du som medarbetare har rätt kompetens för att nå upp till...


Läs mer om SIS, Svenska Institutet för Standarder och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

SIS, Svenska Institutet för Standarder

Solnavägen 1 E
113 65 Stockholm

 Visa telefonnummer

Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Utförande och CE-märkning av stålkonstruktioner från SIS, Svenska Institutet för Standarder, fyll i dina uppgifter:

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Utförande och CE-märkning av stålkonstruktioner!

Arrangörsrecensioner
(3,8)
Baseras på 7 recensioner.
Alla recensioner för arrangören

Liknande utbildningar