Visa utbildning.se som: Mobil

Ta tempen på din verksamhet - nå högre höjder med hjälp av internrevision

SIS, Svenska Institutet för Standarder
Kort om utbildningen
1 dag
6 900 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2021-05-17 - Stockholm
Öppen utbildning
   
Stockholm

Kursbeskrivning

Ta tempen på din verksamhet och förstå hur den kan bidra till att nå högre höjder med hjälp av internrevision. Förstå vad verksamheten har för affärsmässig nytta av att göra internrevision genom att ligga steget före, d.v.s. att arbeta proaktivt med att förbättra verksamheten genom att ta bort det som stör. Förstå hur insamlad information under internrevision direkt kan kopplas till effektivitet och lönsamhet för verksamheten. Hur kan resultat av revisionen kopplas till verksamhetens mål och strategier?

Vi tar upp hur kopplingar mellan onödiga kostnader och ett icke effektivt ledningssystem tydliggöras vid internrevision. Hur kan en effektiv internrevision bidra till att förhindra suboptimering av processer? Vi går även igenom hur avvikelser från revision kan hanteras mer aktivt, för att utnyttja hela dess potential. Denna utbildningen kommer att genomföras i lokal. Om myndigheterna ger besked om begränsningar för resor och fysisk distansering kommer utbildningen att genomförs via Zoom plattformen. Besked om ändrad utbildningsform sker senast 2,5 vecka innan utbildningsstart.  Ta chansen till kompetensutveckling under permittering – utan att det statliga stödet påverkas. Enligt Tillväxtverket så har verksamheter möjlighet att låta sina permitterade medarbetare delta i utbildningar och andra kompetensutvecklande insatser utan att det statliga permitteringsstödet påverkas. Utnyttja din tid på bästa sätt och boka en utbildning i samråd med din arbetsgivare idag!

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en utbildning påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Målgrupp

Seminariet är riktat till dig som är chef eller verksam som intern revisor och vill stödja verksamhetens affärsmässiga framgång genom internrevision.

Kursmål

Efter seminariet ska du:
- Ha en bild av det affärsmässiga värdet av att använda internrevision för att ligga steget före, d.v.s. att arbeta proaktivt med att förbättra verksamheten för att ta bort det som stör.
- Förstå hur insamlad information under internrevision kan kopplas till effektivitet och lönsamhet för verksamheten.
- Ha kunskap för att kunna utveckla och driva revisionsprogrammet utifrån strategier och mål.
- Kunna kommunicera resultatet av den interna revisionen på ett konstruktivt sätt.
- Ha insikt i att internrevision är ett kraftfullt verktyg i arbetet med ständiga förbättringar.

Video

Investering

SEK 6900,000000000.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Ta tempen på din verksamhet - nå högre höjder med hjälp av internrevision, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

SIS, Svenska Institutet för Standarder

SIS, Svenska Institutet för Standarder

Hämta din nya kunskap direkt från källan

Vår kunskap blir dinVi verkar idag i ett samhälle där uttrycket ”kunskap är inflytande” aldrig har varit mer sant. Den knivskarpa konkurrensen gör att din organisation måste säkerställa att du som medarbetare har rätt kompetens för att nå upp till...


Läs mer om SIS, Svenska Institutet för Standarder och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

SIS, Svenska Institutet för Standarder

Solnavägen 1 E
113 65 Stockholm

 Visa telefonnummer

Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Ta tempen på din verksamhet - nå högre höjder med hjälp av internrevision från SIS, Svenska Institutet för Standarder, fyll i dina uppgifter:

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Ta tempen på din verksamhet - nå högre höjder med hjälp av internrevision!

Arrangörsrecensioner
(3,8)
Baseras på 7 recensioner.
Alla recensioner för arrangören

Liknande utbildningar