Visa utbildning.se som: Mobil

Riskhantering i praktiken

SIS, Svenska Institutet för Standarder
Kort om utbildningen
2 dagar
13 400 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2021-06-08 - Stockholm
Öppen utbildning
   
Stockholm

Kursbeskrivning

Riskhantering handlar om att hantera osäkerheter genom att systematiskt värdera och behandla de risker som påverkar en verksamhets förutsättningar att nå sina mål.

Utbildningen ger en djupgående förståelse för vad risker är och hur du hanterar dem utifrån ISO 31000 Riskhantering – vägledning. På utbildningen går vi igenom ett ramverk för riskhantering och beskriver hur riskhantering kan planeras, utvecklas, implementeras, integreras och följas upp. Vidare ger utbildningen kunskap om hur risker kan hanteras inom ramen för befintliga ledningssystem, som exempelvis ISO 9001, ISO 14000 och ISO 22301. Denna utbildning kommer att genomföras i lokal eller på distans. Vid datumet för tillfället ser man i vilken form utbildningen genomförs.Om myndigheterna ger besked om begränsningar för resor och fysisk distansering genomförs utbildningen via plattformen Zoom.Besked om ändrad utbildningsform sker via mail senast 2,5 vecka innan utbildningsstart. Ta chansen till kompetensutveckling under permittering – utan att det statliga stödet påverkas. Enligt Tillväxtverket så har verksamheter möjlighet att låta sina permitterade medarbetare delta i utbildningar och andra kompetensutvecklande insatser utan att det statliga permitteringsstödet påverkas. Utnyttja din tid på bästa sätt och boka en utbildning i samråd med din arbetsgivare idag!

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en utbildning påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Målgrupp

Målgrupp ej angiven.

Kursmål

Kursmål ej angiven.

Video

Investering

SEK 13400,000000000.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Riskhantering i praktiken, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

SIS, Svenska Institutet för Standarder

SIS, Svenska Institutet för Standarder

Hämta din nya kunskap direkt från källan

Vår kunskap blir dinVi verkar idag i ett samhälle där uttrycket ”kunskap är inflytande” aldrig har varit mer sant. Den knivskarpa konkurrensen gör att din organisation måste säkerställa att du som medarbetare har rätt kompetens för att nå upp till...


Läs mer om SIS, Svenska Institutet för Standarder och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

SIS, Svenska Institutet för Standarder

Solnavägen 1 E
113 65 Stockholm

 Visa telefonnummer

Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Riskhantering i praktiken från SIS, Svenska Institutet för Standarder, fyll i dina uppgifter:

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Riskhantering i praktiken!

Arrangörsrecensioner
(3,8)
Baseras på 7 recensioner.
Alla recensioner för arrangören

Liknande utbildningar