Visa utbildning.se som: Mobil

Nyheterna i ledningssystem enligt ISO/IEC 17025 - så lyckas du med övergången

SIS, Svenska Institutet för Standarder
Kort om utbildningen
1 dag
6 900 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2021-05-27 - Stockholm
Öppen utbildning
   
Stockholm

Kursbeskrivning

Med hjälp av ISO/IEC 17025 kan samarbetet mellan laboratorier och andra organ förbättras, och utbytet av information och erfarenheter underlättas. Standarden ger goda förutsättningar för laboratorier att säkerställa kompetens, opartiskhet och laboratoriets förmåga att kontinuerligt producera pålitliga resultat.

Under denna utbildning får du kunskap i skillnaderna i standarderna EN ISO/IEC 17025:2005 till ISO/IEC 17025:2017 Utöver att standarden har fått en helt ny struktur jämfört med utgåva 2, så har det även tillkommit en hel del förändringar. Det gäller bl.a. mer fokus på riskanalyser, opartiskhet, beslutsregler och även t.ex. hantering av inköp. Denna utbildningen kommer att genomföras i lokal. Om myndigheterna ger besked om begränsningar för resor och fysisk distansering kommer utbildningen att genomförs via Zoom plattformen. Besked om ändrad utbildningsform sker senast 2,5 vecka innan utbildningsstart.  Ta chansen till kompetensutveckling under permittering – utan att det statliga stödet påverkas. Enligt Tillväxtverket så har verksamheter möjlighet att låta sina permitterade medarbetare delta i utbildningar och andra kompetensutvecklande insatser utan att det statliga permitteringsstödet påverkas. Utnyttja din tid på bästa sätt och boka en utbildning i samråd med din arbetsgivare idag!

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en utbildning påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Målgrupp

Utbildningen vänder sig till dig som har erfarenhet av ledningssystemstandard enligt SS-EN ISO/IEC 17025:2018

Kursmål

Du ska få en förståelse för nyheterna och kraven i den nya standarden SS-EN ISO/IEC 17025:2018. Efter avslutad utbildning ska du själv kunna arbeta vidare med att utveckla och vidmakthålla rutiner och processer (kvalitetsledningssystemet. Du får insikt i hur kvalitetssystemet enligt SS-EN ISO/IEC 17025:2018 kan byggas upp inför en eventuell ackreditering.

Video

Investering

SEK 6900,000000000.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Nyheterna i ledningssystem enligt ISO/IEC 17025 - så lyckas du med övergången, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

SIS, Svenska Institutet för Standarder

SIS, Svenska Institutet för Standarder

Hämta din nya kunskap direkt från källan

Vår kunskap blir dinVi verkar idag i ett samhälle där uttrycket ”kunskap är inflytande” aldrig har varit mer sant. Den knivskarpa konkurrensen gör att din organisation måste säkerställa att du som medarbetare har rätt kompetens för att nå upp till...


Läs mer om SIS, Svenska Institutet för Standarder och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

SIS, Svenska Institutet för Standarder

Solnavägen 1 E
113 65 Stockholm

 Visa telefonnummer

Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Nyheterna i ledningssystem enligt ISO/IEC 17025 - så lyckas du med övergången från SIS, Svenska Institutet för Standarder, fyll i dina uppgifter:

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Nyheterna i ledningssystem enligt ISO/IEC 17025 - så lyckas du med övergången!

Arrangörsrecensioner
(3,8)
Baseras på 7 recensioner.
Alla recensioner för arrangören

Liknande utbildningar