Inga recensioner än

Nya ISO/IEC 27002 - Workshop

Längd
1 dag
Pris
7 500 SEK exkl. moms
Längd
1 dag
Pris
7 500 SEK exkl. moms
Få mer information om utbildningen, arrangörerna svarar oftast inom 48h 👍

Video

Kursbeskrivning

Nya ISO/IEC 27002 - Workshop

ISO/IEC 27002 är en av huvudstandarderna i ISO 27000 serien om informationssäkerhet. Den kommer i ny version under våren och SIS har två endagars tillfällen för den som är intresserad av att sätta sig in vad den versionen innebär.

SIS arrangerar endagarsworkshop vid två tillfällen under våren. En av experterna från utvecklingsarbetet redogör för den nya versionen av ISO/IEC 27002 och deltagarna får praktiskt gå igenom den nya standarden. Utbildningen baseras delvis på övningar och ger möjligheter till fördjupade diskussioner.

Syftet med workshopen är att veta hur den nya versionen av standarden ser ut samt vilka förändringar och möjligheter den ger i förhållande till ett ledningssystem för informationssäkerhet (LIS) baserat på ISO/IEC 27001.

I workshopen ingår även den nya versionen av ISO/IEC 27002.

Målgrupp

Den som arbetar med ISO 27000 serien och antingen har ett ledningssystem för informationssäkerhet eller avser att införa ett.

  • Kunskaper om ISO 27000 serien
  • Fördel om man har gått SIS informationssäkerhetsutbildning på grundnivå men inte ett krav.

Utbildningsmål

Att deltagarna ska kunna ha tillräcklig kunskap av hur förändringarna kan påverka deras organisationen och hur de kan använda den nya versionen.

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Nya ISO/IEC 27002 - Workshop, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!
SIS, Svenska Institutet för Standarder
Solnavägen 1 E
113 65 Stockholm

Hämta din nya kunskap direkt från källan

Att utbilda dig är den bästa investeringen du kan göra i dig själv och din organisation. Med en utbildning kommer du att utveckla din och din organisations kompetens, tack vare helt nya kunskaper. Och det är där som vi på...

Läs mer om SIS, Svenska Institutet för Standarder och visa alla utbildningar.

Highlights