Visa utbildning.se som: Mobil

Låt standarder bli effektiva arbetsverktyg

SIS, Svenska Institutet för Standarder
Kort om utbildningen
0,5 dagar
0 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2021-01-21 - Distans
Distans
Onlineutbildning
Kommande starter
Distans
0 SEK
2021-01-21

Distans
0 SEK
2021-02-18

Kursbeskrivning

Välkommen till SIS kostnadsfria frukostseminarier. Under hela året har du vid flera tillfällen på olika orter i landet chansen att vara med när vi går igenom en standards uppbyggnad, vad du bör tänka på då du använder standard samt hur vår webbtjänst SIS Abonnemang kan stödja detta arbete. Vi erbjuder även webbinarier för dig som vill delta online.

Tid: 08:30 – 09:30 Vem bör gå? Om du eller en kollega arbetar med standard idag och vill lära er mer alternativt ska börja använda standard. Eller så vill du lära dig använda vår nya webbtjänst SIS Abonnemang. Vi går igenom en standards uppbyggnad, vad du bör tänka på och vilka verktyg som idag finns på marknaden för att underlätta användandet. Ni kommer träffa Maritha Herrero, Martin Gustafsson, Marcus Mellberg och Maria Johnsson från SIS. Program Standardernas roll i samhället Hur en standard är uppbyggd och hur du använder den bäst och mest effektivt Hur du får tillgång till standarder SIS roll inom standardiseringen nationellt och internationellt Genomgång av vår nya webbtjänst SIS Abonnemang (fd e-nav) Anmäl genom att välja datum och ort på höger sida.

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en utbildning påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Målgrupp

Målgrupp ej angiven.

Kursmål

Kursmål ej angiven.

Video

Investering

SEK 0,000000000.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Låt standarder bli effektiva arbetsverktyg, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

SIS, Svenska Institutet för Standarder

SIS, Svenska Institutet för Standarder

Hämta din nya kunskap direkt från källan

Vår kunskap blir dinVi verkar idag i ett samhälle där uttrycket ”kunskap är inflytande” aldrig har varit mer sant. Den knivskarpa konkurrensen gör att din organisation måste säkerställa att du som medarbetare har rätt kompetens för att nå upp till...


Läs mer om SIS, Svenska Institutet för Standarder och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

SIS, Svenska Institutet för Standarder

Solnavägen 1 E
113 65 Stockholm

 Visa telefonnummer

Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Låt standarder bli effektiva arbetsverktyg från SIS, Svenska Institutet för Standarder, fyll i dina uppgifter:

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Låt standarder bli effektiva arbetsverktyg!

Arrangörsrecensioner
(3,8)
Baseras på 7 recensioner.
Alla recensioner för arrangören

Liknande utbildningar