Visa utbildning.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din utbildning? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka utbildning. Läs mer här.

Energiledning enligt ISO 50001:2018

SIS, Svenska Institutet för Standarder
Kort om utbildningen
1 dag
6 900 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2020-11-12 - Stockholm
Öppen utbildning
   
Stockholm

Kursbeskrivning

ISO 50001 är ett effektivt verktyg som hjälper dig att kartlägga och effektivisera din energianvändning samt hjälper dig att skapa effektiva processer med syfte att förbättra energiprestandan.

Syftet med utbildningen är att ge dig en introduktion till energiledning och förklara nyttan med ett energiledningssystem. Utbildningen ger dig även förståelse för hur energiledningssystem kan vara en effektiv grund för verksamhetsutveckling. Ledningssystemet kan med fördel integreras med ett miljöledningssystem enligt ISO 14001:2015. Ta chansen till kompetensutveckling under permittering – utan att det statliga stödet påverkas. Enligt Tillväxtverket så har verksamheter möjlighet att låta sina permitterade medarbetare delta i utbildningar och andra kompetensutvecklande insatser utan att det statliga permitteringsstödet påverkas. Utnyttja din tid på bästa sätt och boka en utbildning i samråd med din arbetsgivare idag!

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om utbildningen påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Målgrupp

Utbildningen vänder sig till dig som, oberoende av arbetsuppgifter, önskar en grundläggande förståelse för energiledning, men även ledningssystem generellt. Den här utbildningen kan vara till nytta för många olika roller. Du kan t.ex. arbeta som driftschef, samordnare för energifrågor, sitta i ledningen eller vara internrevisor.

Kursmål

Efter utbildningen ska du:
•Ha grundkunskap om ISO 50001 samt ledningssystem generellt.
•Känna till drivkrafter och viktiga framgångsfaktorer för en lyckad implementering av ett energiledningssystem enligt ISO 50001.
•Ha förståelse för standardens specifika termer.

Video

Investering

SEK 6900,000000000.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Energiledning enligt ISO 50001:2018, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

SIS, Svenska Institutet för Standarder

SIS, Svenska Institutet för Standarder

Hämta din nya kunskap direkt från källan

Vår kunskap blir dinVi verkar idag i ett samhälle där uttrycket ”kunskap är inflytande” aldrig har varit mer sant. Den knivskarpa konkurrensen gör att din organisation måste säkerställa att du som medarbetare har rätt kompetens för att nå upp till...


Läs mer om SIS, Svenska Institutet för Standarder och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

SIS, Svenska Institutet för Standarder

Solnavägen 1 E
113 65 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Energiledning enligt ISO 50001:2018!

Arrangörsrecensioner
(3,8)
Baseras på 7 recensioner.
Alla recensioner för arrangören

Liknande utbildningar