Inga recensioner än

Att hantera informationssäkerhetsrisker

Längd
3 dagar
Pris
22 900 SEK exkl. moms
Längd
3 dagar
Pris
22 900 SEK exkl. moms
Få mer information om utbildningen, arrangörerna svarar oftast inom 48h 👍

Kursbeskrivning

Att hantera informationssäkerhetsrisker.

Utbildningen tar upp de olika hotbilder som finns och vilka typer av riskanalyser som är lämpliga samt behandlar informationssäkerhetsrisker gällande verksamhetens kontinuitetsplanering. Vi berör även hur ett fortlöpande riskarbete bör ske samt hur det kan koordineras med övrig riskhantering i verksamheten. Utbildningen baseras på ISO/IEC 27005 som handlar om informationssäkerhetsrisker samt ISO/IEC 27031 som handlar om kontinuitetsplanering för ICT, Information Communication Technology.

Utbildningen hålls på Skepparholmen, Nacka som Internatutbildning. Läs mer om vad gäller under dessa utbildningar under rubriken "Praktisk information".

Ur programmet

  • Kunskap direkt från källanDu får tillgång till kompetens hos experterna från företag myndigheter och andra organisationer som utvecklar ISO 27000-seriens standarder. Utbildningsledarna har lång erfarenhet av att arbeta med informationssäkerhetsfrågor och kan hjälpa dig att utvecklas vidare i ditt arbete.
  • Vidgat nätverkI avslappnad miljö kommer du i kontakt med branschkollegor för reflektion och erfarenhetsutbyte.
  • Fokus på praktisk tillämpningDu får kunskaper och verktyg för att lyckas med informationssäkerhetsarbetet i praktiken. Vi erbjuder en verklighetsbaserad utbildning så att du kan leverera goda resultat och upprätthålla rätt säkerhetsnivå i din verksamhet.

Målgrupp

Utbildning för dig som vill fördjupa dig inom området informationssäkerhetsrisker och bland annat vill lära dig mer om riskanalyser och kontinuitetsplanering. Du är till exempel informationssäkerhetsansvarig.

För att delta på denna utbildning har du kunskap motsvarande SIS Informationssäkerhetsakademis Grunderna i informationssäkerhet -steg 1ochsteg 2enligt ISO 27000. För att till fullo tillgodogöra dig utbildningen rekommenderar vi även att du har gått någon av fördjupningskursernaAtt införa ett ledningssystem för informationssäkerhetellerAtt leda och ständigt förbättra.

Praktisk informationVarför ska du välja SIS Informationssäkerhetsakademi?Företagsanpassad och konsulttjänsterAnmälningsvillkor

Video

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Att hantera informationssäkerhetsrisker, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!
SIS, Svenska Institutet för Standarder
Solnavägen 1 E
113 65 Stockholm

Hämta din nya kunskap direkt från källan

Att utbilda dig är den bästa investeringen du kan göra i dig själv och din organisation. Med en utbildning kommer du att utveckla din och din organisations kompetens, tack vare helt nya kunskaper. Och det är där som vi på...

Läs mer om SIS, Svenska Institutet för Standarder och visa alla utbildningar.

Highlights