Visa utbildning.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din utbildning? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka utbildning. Läs mer här.

Arbetsmiljö OHSAS 18001 blir ISO 45001 - så lyckas du med övergången

SIS, Svenska Institutet för Standarder
Kort om utbildningen
1 dag
6 900 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2020-10-14 - Malmö
Göteborg, Malmö, Stockholm
Kommande starter
Göteborg
6 900 SEK
2020-11-06

Malmö
6 900 SEK
2020-10-14

Stockholm
6 900 SEK
2020-11-03

Kursbeskrivning

Alla har rätt till en säker och bra arbetsmiljö. Som ett led i detta skärps lagstiftningen kring arbetsmiljö allt mer. Den tidigare standarden OHSAS 18001 ersätts under 2018 av ISO 45001, med större fokus på såväl den fysiska som psykosociala arbetsmiljön, än tidigare. OHSAS 18001 certifikaten förfaller 2021-09-30.

Denna utbildning går igenom skillnaderna mellan den tidigare standarden OHSAS 18001 och den nya ISO 45001, och hur övergången kan ske  smidigt och effektivt. Du som arbetar med ledningssystem för arbetsmiljö får under denna utbildning möjlighet att diskutera och omsätta din kunskap med övriga kursdeltagare. Vi tydliggör vad förändringarna innebär  och hur du kan dra nytta av de likheter som numera återfinns i ledningssystemstandarderna. Vi pekar på hur ISO 45001 kan bli ett effektivt verktyg för ledningen att verka för en god arbetsmiljö. Denna utbildningen kommer att genomföras i lokal eller distans. Om myndigheterna ger besked om begränsningar för resor och fysiskdistansering kommer utbildningen att genomförs via Zoom plattformen. Besked om utbildningsform sker senast 2,5 veckor innan utbildningsstart. Ta chansen till kompetensutveckling under permittering – utan att det statliga stödet påverkas. Enligt Tillväxtverket så har verksamheter möjlighet att låta sina permitterade medarbetare delta i utbildningar och andra kompetensutvecklande insatser utan att det statliga permitteringsstödet påverkas. Utnyttja din tid på bästa sätt och boka en utbildning i samråd med din arbetsgivare idag!

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om utbildningen påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Målgrupp

Utbildningen passar dig som är arbetsmiljösamordnare, verksamhetsutvecklare, miljöansvarig, hållbarhetsansvarig, CSR-ansvarig, kvalitetsansvarig, internrevisor samt alla andra som på olika sätt arbetar med ledningssystem eller arbetsmiljö.

Utbildningen riktar sig till alla typer av branscher, offentlig och privat sektor, stora såväl som små och medelstora organisationer samt intresseorganisationer.

Kursmål

Efter utbildningen har du:
-Kunskap om skillnaderna mellan OSHAS 18001 och ISO 45001
-Göra deltagarna redo att införa standarden
-Kunskap om hur organisationen kan dra nytta av befintligt kvalitets- eller miljöledningsarbete för att också få ett bra arbetsmiljöarbete

Video

Investering

SEK 6900,000000000.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Arbetsmiljö OHSAS 18001 blir ISO 45001 - så lyckas du med övergången, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

SIS, Svenska Institutet för Standarder

SIS, Svenska Institutet för Standarder

Hämta din nya kunskap direkt från källan

Vår kunskap blir dinVi verkar idag i ett samhälle där uttrycket ”kunskap är inflytande” aldrig har varit mer sant. Den knivskarpa konkurrensen gör att din organisation måste säkerställa att du som medarbetare har rätt kompetens för att nå upp till...


Läs mer om SIS, Svenska Institutet för Standarder och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

SIS, Svenska Institutet för Standarder

Solnavägen 1 E
113 65 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Arbetsmiljö OHSAS 18001 blir ISO 45001 - så lyckas du med övergången!

Arrangörsrecensioner
(3,8)
Baseras på 7 recensioner.
Alla recensioner för arrangören

Liknande utbildningar