Visa utbildning.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din utbildning? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka utbildning. Läs mer här.

Kommunicera effektivt med stöd av beteendeprofiler (webbutbildning)

SIPU
Kort om utbildningen
1 995 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: Webbutbildning - Distans
Onlineutbildning
   
Distans

Kursbeskrivning

Den här utbildningen i kommunikationsprofiler bygger på modellen om DISC-profiler av den välkände psykologen Carl G Jungs typologier. Kommunikationsprofiler handlar helt enkelt om hur du kan möta andra människor genom att anpassa din kommunikationsstil för att bättre nå fram till den andra personen.

En stor del av kommunikation handlar om att förstå den andra personen. Den andra personen har sin personlighet och sina erfarenheter. Vi kan inte riktigt sätta oss in exakt i hur den andra människan fungerar, men vi kan observera den andra personens beteende. Kommunikationsprofiler handlar helt enkelt om hur du kan möta andra människor genom att anpassa din kommunikationsstil för att bättre nå fram till den andra personen.

Utbildningen bygger på modellen om DISC-profiler av den välkände psykologen Carl G Jungs typologier. Modellen är, som alla modeller, en förenkling av verkligheten. Men rätt använt kan den ge ett riktigt bra stöd i bättre kommunikation och samarbete.

Utbildningen är framtagen av Accept Säljutveckling och Thomas Eriksson, författaren av boken ”Omgiven av idioter”.

UPPFÖLJNING? OLIKA KURSPAKET? ÄR NI FLER SOM VILL DELTA?

Vi erbjuder rabatter vid beställning av flera kurser och gruppbokningar. Du kan också välja att djupdyka i rättsfall och lagtolkningar på våra diskussionsträffar i Stockholm, eller boka en skräddarsydd workshop med kollegorna på plats i er verksamhet.

Kontakta oss så berättar vi mer och hittar ett passande upplägg!

UTBILDNING PÅ DINA VILLKOR – SNABBT, SMIDIGT OCH ENKELT

På SIPUs webbutbildningar lär du dig i egen takt och på tider som passar dig, med möjlighet att repetera innehållet. Filmer varvas med texter och frågor så att du kan testa dina kunskaper. Kursen tar ca 2 timmar att genomföra och du får ett diplom efter godkänt sluttest. När du bokar dig får du en länk inom 48 timmar (vardagar). Licensen är personlig och du har tillgång till kursen i 3 månader.

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om utbildningen påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Målgrupp

Du som vill lära dig mer om hur andra människor fungerar och förbättra din kommunikation med andra. 

Föreläsare

Utbildningen är framtagen tillsammans med Accept säljutveckling.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Kommunicera effektivt med stöd av beteendeprofiler (webbutbildning), direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

SIPU

SIPU

SIPU

Vi skapar utbildningar och konferenser för dig inom offentlig sektor – utifrån ditt behov av kompetensutveckling. Med ett omfattande kursutbud, framförallt för offentlig sektor, genomför vi cirka 300 kurser om året. Vi har idag närmare 40 års erfarenhet som utbildningsleverantör. Utbildningarna...


Läs mer om SIPU och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

SIPU

Dalagatan 7
104 30 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Kommunicera effektivt med stöd av beteendeprofiler (webbutbildning)!

Arrangörsrecensioner
(4,4)
Baseras på 2238 recensioner.
Alla recensioner för arrangören

Liknande utbildningar