Visa utbildning.se som: Mobil

Finansiering och strategi i EU:s nya programperiod 2021-2027

SIPU
Kort om utbildningen
2 dagar
2 900 - 10 800 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2019-11-07 - Stockholm
Distans, Stockholm
Öppen utbildning
Kommande starter
Stockholm
2019-11-07  
10 800 SEK
Distans
Endast webbsänt seminarium förmiddagen 7e november  
2 900 SEK

Kursbeskrivning

Vidareutvecklade program – nya regler

Arbetet med att lägga fast ramarna för EU:s nya programperiod 2021–2027 är igång och omfattar såväl utveckling av program och strategier, som ett fortsatt arbete för förenkling av regler för EU-projekt. Resultatet är flera nya eller vidareutvecklade sektorsprogram för bl.a. forskning och innovation, kultur, ungdomar, utbildning och digitalisering – men också ändrade ramar för strukturfonderna i Europa där de regionala förutsättningarna gällande flyktingmottagande, klimatutmaningar och ungdomsarbetslöshet kan påverka fördelningen av medel.

Det är många aktörer involverade i den komplexa processen fram till beslut, men i den här omgången är tanken att programmen ska vara operativa redan från start – en anledning att börja förbereda sig redan nu!

Ta del av nyheterna online – eller fördjupa dig på plats i Stockholm

Kursen inleds med ett webbsänt nyhetsseminarium som kan bokas separat och följas online och ger en aktuell översikt om program och fonder i nya programperioden – utformning, mål och andra nyheter. Du kan även se det webbsända seminariet tillsammans med kollegor och boka till ett gruppris.

Efter seminariet fortsätter kursen i Stockholm med fördjupning i detaljerna och regelverket för de nya programmen, varvat med avsnitt som behandlar förberedelser. Vi diskuterar strategi och uppdaterad projektutveckling i den nya programperioden »EU-projekt 3,0«, samt hur man skapar projekt resurseffektivt och i linje med organisationens mål

Målgrupp

Projektledare, EU- och internationella strateger, koordinatorer, samordnare, och andra som arbetar med internationella frågor och EU-strategi.

Kursinnehåll

Därför ska du gå kursen:

  • Uppdatera dig om vad som väntas ifråga om finansieringsmöjligheter under EU:s nya programperiod 2021-2027
  • Få inblick i diskussionerna om EU:s visioner efter 2020 – vidareutvecklade program, olika fokusområden samt nya och omarbetade regler och krav
  • Utforma en strategi för att säkerställa EU-projekt som matchar din organisations visioner – och få med dig andra på tåget
  • Förbered dig för en framgångsrik programperiod där resurserna läggs på rätt ställen

Tid & plats

Välj om du vill se det webbsända seminariet, ensam eller i grupp, och sedan fördjupa dig på plats i Stockholm.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Finansiering och strategi i EU:s nya programperiod 2021-2027, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Recensioner

Kursdeltagare
(5)
Det gav en helhetsbild över de finansieringsmöjligheter som finns inom EU, hur man ska tänka vid projektfinansiering, kommande program osv. osv.
Kursdeltagare
(5)
Jag tycker upplägget var bra med sammanfattning först (delen under webseminariet) och att de sedan gick in på djupet i de olika fonderna.
Kursdeltagare
(5)
5 av 5

SIPU

SIPU

SIPU

SIPU (tidigare Statens institut för personalutveckling) är ett utbildnings- och konsultföretag som arbetar med utveckling av myndigheter, företag och organisationer.  Med ett omfattande kursutbud, framförallt för offentlig sektor, genomför vi cirka 300 kurser om året. Vi har idag närmare 40 års erfarenhet...


Läs mer om SIPU och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

SIPU

Dalagatan 7
104 30 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner
Finansiering och strategi i EU:s nya programperiod 2021-2027
Kursrecensioner
(4,7)
Baseras på 4 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,4)
Baseras på 2149 recensioner.
Alla recensioner för arrangören