Visa utbildning.se som: Mobil

Praktisk kurs i centralgasanläggningar för drifttekniker

SIFU
Kort om utbildningen
2 dagar
10 100 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2022-03-28 07:00 - Göteborg
Göteborg, Stockholm
Öppen utbildning
Kommande starter
Göteborg
10 100 SEK
2022-03-28

Stockholm
10 100 SEK
2022-10-11

Kursbeskrivning

Utbildningen kombinerar teori och praktik inom medicinska gasanläggningar, speciellt anpassat för tekniskt ansvariga, jour- och servicepersonal med flera. Vi går igenom driftteknikerns ansvar, det tekniska systemets uppbyggnad och funktion, larm och kontroller samt säkerhetsdokumentation.

Här får du lära dig vad ansvaret för driftteknikern innebär, det tekniska systemets uppbyggnad och funktion, larm och kontroller samt säkerhetsdokumentation. I de praktiska momenten som genomförs på sjukhuset går vi genom systemet i praktiken från syrgastank/ flaskpaket/luftintag till vårduttag. Du får också handgripligen meka med några centrala komponenter som inte är i drift.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Praktisk kurs i centralgasanläggningar för drifttekniker, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

SIFU

Kompetensutveckling genom kurser och konferenser är vår mission. SIFU vill bidra till en ökad välfärd i samhället genom att höja kompetensnivån inom svenskt näringsliv och offentlig sektor. Vi erbjuder ett brett utbud av kurser, konferenser och online-utbildningar. Varje år utbildar...


Läs mer om SIFU och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

SIFU

Drakegatan 7A
412 50 Göteborg

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Praktisk kurs i centralgasanläggningar för drifttekniker!

Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 72 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Praktisk kurs i centralgasanläggningar för drifttekniker från SIFU, fyll i dina uppgifter:

Reportage
SIFU

”Nu kan jag se och lösa problem jag tidigare inte ens visste fanns. Mitt arbete har blivit effektivare och mycket roligare!" berättar Timmy Rudegran.

Läs mer
Arbetsledning Steg 1 –SIFU

– Jag fick med mig nya användbara verktyg från kursen som jag kommer kunna ha med mig livet ut – enkla, men väldigt effektiva, berättar Mikael Lahti.

Läs mer