Visa utbildning.se som: Mobil

Energideklarationer - Utbildning inför certifiering till energiexpert/sakkunnig PBL

SIFU
Kort om utbildningen
4 dagar
16 700 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2021-11-09 09:00 - Stockholm
Öppen utbildning
   
Göteborg, Stockholm

Kursbeskrivning

Denna utbildning riktar sig till dig som vill bli certfierad energiexpert/sakkunnig PBL, nivå K eller N. Kursen ger dig en bra grund och förberedelse inför ansökan om certifiering hos ett oberoende certifieringsorgan.

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en utbildning påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Målgrupp

På Boverkets och certifieringsorganens hemsidor hittar du information om vilka förkunskaper som krävs för att certfiera sig. Du behöver ha goda kunskaper om byggnaders energibalans, byggnaders konstruktion, installationssystem inom VVS, el, styr och energianvändning samt matematikkunskaper motsvarande gymnasienivå. Se även information om Energiexpert i BFS 2007:5 CEX1 med ändringar till och med BFS 2013:17 CEX 5. En generell sammanfattning om vad som krävs för att klara provet och ha möjlighet att certifiera sig är fem års praktisk erfarenhet inom bygg/energi, varav två år inom inomhusmiljö.

Syfte

Utbildningens syfte är att förbereda kursdeltagarna inför det skriftliga certifieringsprovet nivå K eller N.

Investering

16700 SEK, matpaket tillkommer med 325:-/dag

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Energideklarationer - Utbildning inför certifiering till energiexpert/sakkunnig PBL, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

SIFU

Kompetensutveckling genom kurser och konferenser är vår mission. SIFU vill bidra till en ökad välfärd i samhället genom att höja kompetensnivån inom svenskt näringsliv och offentlig sektor. Vi erbjuder ett brett utbud av kurser, konferenser och online-utbildningar. Varje år utbildar...


Läs mer om SIFU och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

SIFU

Drakegatan 7A
412 50 Göteborg

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Energideklarationer - Utbildning inför certifiering till energiexpert/sakkunnig PBL!

Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 72 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Energideklarationer - Utbildning inför certifiering till energiexpert/sakkunnig PBL från SIFU, fyll i dina uppgifter:

Reportage
Teknologisk Institut

”Nu kan jag se och lösa problem jag tidigare inte ens visste fanns. Mitt arbete har blivit effektivare och mycket roligare!" berättar Timmy Rudegran.

Läs mer
Arbetsledning Steg 1 – Teknologi...

– Jag fick med mig nya användbara verktyg från kursen som jag kommer kunna ha med mig livet ut – enkla, men väldigt effektiva, berättar Mikael Lahti.

Läs mer