Visa utbildning.se som: Mobil

Elsäkerhetslagen SFS 2016:732 med Elsäkerhet vid arbete ELSÄK-FS 2006:1 (1)

SIFU
Kort om utbildningen
Nästa tillfälle: Kontakta oss för mer information - Sverige
Företagsanpassad utbildning
   
Rikstäckande

Kursbeskrivning

Kursen är viktig för alla som arbetar med el. Du får kunskap om auktorisation för alla elarbeten och lär dig att upprätta ett egenkontrollprogram. Kursen ger också insikt i ansvar och skyldigheter vid elarbeten på anläggningar och utrustningar, så att arbete på och invid elanläggningar sker på ett riktigt sätt, samt att rätt arbetsmetod används vid olika typer av elinstallationsarbeten. Denna kurs ger en bra översikt av regelverket och ger möjlighet att ställa frågor om säkerhetsproblem och åtgärder i det egna arbetet.

Denna kurs finns i nuläget endast i företagsanpassad form. Kontakta oss på tel 031-350 55 00 eller info@sifu.se

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Elsäkerhetslagen SFS 2016:732 med Elsäkerhet vid arbete ELSÄK-FS 2006:1 (1), direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

SIFU

Kompetensutveckling genom kurser och konferenser är vår mission. SIFU vill bidra till en ökad välfärd i samhället genom att höja kompetensnivån inom svenskt näringsliv och offentlig sektor. Vi erbjuder ett brett utbud av kurser, konferenser och online-utbildningar. Varje år utbildar...


Läs mer om SIFU och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

SIFU

Drakegatan 7A
412 50 Göteborg

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Elsäkerhetslagen SFS 2016:732 med Elsäkerhet vid arbete ELSÄK-FS 2006:1 (1)!

Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 72 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Elsäkerhetslagen SFS 2016:732 med Elsäkerhet vid arbete ELSÄK-FS 2006:1 (1) från SIFU, fyll i dina uppgifter:

Reportage
Arbetsledning Steg 1 –SIFU

– Jag fick med mig nya användbara verktyg från kursen som jag kommer kunna ha med mig livet ut – enkla, men väldigt effektiva, berättar Mikael Lahti.

Läs mer
SIFU

”Nu kan jag se och lösa problem jag tidigare inte ens visste fanns. Mitt arbete har blivit effektivare och mycket roligare!" berättar Timmy Rudegran.

Läs mer