Visa utbildning.se som: Mobil

BAS U, Byggarbetsmiljösamordnare - Fortsättningskurs

SIFU
Kort om utbildningen
3 dagar
12 900 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2021-09-06 09:00 - Stockholm
Öppen utbildning
   
Stockholm
Utbildaren är ackrediterad enligt ID06

Kursbeskrivning

Kursen är till för dig som behöver bygga på med dokumenterad detaljkunskap om olika regler och dess tillämpning i byggprocessen - inte minst på arbetsplatsenArbetsplatsinriktningReglerna presenteras i syfte att se tillämpning i arbetet med att- Anpassa arbetsmiljöplanen- Organisera arbetsplatsen- Göra kontroller på arbetsplatsen av tillämpningen av AMP och andra regler- Förstå bygghandlingar ur arbetsmiljösynpunkt.- Kunna utföra beredning/riskbedömning ur arbetsmiljösynpunkt- Organisera insamlingen av specificerad slutdokumentation- Leda riskbedömningar- Veta vilka arbeten som kräver särskild utbildning- Veta vilka arbeten som kräver medicinska kontroller- Vara orienterad om vilka regler som gäller och hur Du kan hitta i reglernaEfter genomförd kurs delas deltagarens personuppgifter och certifieringsunderlag med KIWA eller RISE.

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en utbildning påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Målgrupp

Erfarenhet från branschen och inte minst från organisering och samordning på byggarbetsplatser. Genomgången grundkurs är inget krav men förutsätts av läraren. Erfarenhet av projektering och allmän planering av byggnads-, anläggnings- och installationsarbete är en extra fördel

Syfte

Ge fördjupad kunskap om de arbetsmiljöregler som kan beröra en byggarbetsplats ( Bygg, installationer och anläggningar) Ge tips om hur ansvaret kan organiseras och följas upp.

Investering

12900 SEK, matpaket tillkommer med 325:-/dag

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om BAS U, Byggarbetsmiljösamordnare - Fortsättningskurs, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

SIFU

Kompetensutveckling genom kurser och konferenser är vår mission. SIFU vill bidra till en ökad välfärd i samhället genom att höja kompetensnivån inom svenskt näringsliv och offentlig sektor. Vi erbjuder ett brett utbud av kurser, konferenser och online-utbildningar. Varje år utbildar...


Läs mer om SIFU och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

SIFU

Drakegatan 7A
412 50 Göteborg

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera BAS U, Byggarbetsmiljösamordnare - Fortsättningskurs!

Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 72 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen BAS U, Byggarbetsmiljösamordnare - Fortsättningskurs från SIFU, fyll i dina uppgifter:

Reportage
Teknologisk Institut

”Nu kan jag se och lösa problem jag tidigare inte ens visste fanns. Mitt arbete har blivit effektivare och mycket roligare!" berättar Timmy Rudegran.

Läs mer
Arbetsledning Steg 1 – Teknologi...

– Jag fick med mig nya användbara verktyg från kursen som jag kommer kunna ha med mig livet ut – enkla, men väldigt effektiva, berättar Mikael Lahti.

Läs mer