Visa utbildning.se som: Mobil

BAS P / U Byggarbetsmiljösamordnare - Grundkurs

SIFU
Kort om utbildningen
2 dagar
10 900 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2021-09-13 09:00 - Göteborg
Distans, Göteborg, Stockholm, Umeå
Öppen utbildning, Onlineutbildning
Kommande starter
Distans
10 900 SEK
2021-10-04

Göteborg
10 900 SEK
2021-09-13

Göteborg
10 900 SEK
2021-11-23

Stockholm
10 900 SEK
2021-12-09
Utbildaren är ackrediterad enligt ID06

Kursbeskrivning

Vilka krav ställer Arbetsmiljöverket på dig som byggarbetsmiljösamordnare?Arbetar du eller är på väg in i rollen som BAS, med att samordna arbetsmiljöfrågor i projekterings- och planeringsskedet (BAS-P) eller i utförandeskedet (BAS-U)? Då är dokumenterad utbildning ett krav och lämplig BAS ska finnas i alla skeden. Kursen ger dig kunskaper och färdigheter för att kunna agera för en säker arbetsmiljö och blir väl insatt i lagstiftningen och bestämmelser rörande arbetsmiljö. Kursen lägger vikt vid hur du praktiskt arbetar för att vara en god BAS utifrån olika risker och arbetsmiljösituationer med hjälp av aktuella rättsfall från byggnads- och anläggningsarbete.Som utbildare följer vi Arbetsmiljöverkets rekommendationer på utbildningsupplägg och med denna kurs får du rätt kompetens under handledning av våra pålästa lärare. I kursen ingår en omfattande kurspärm med föreläsningsdokumentation, exempel och mallar samt en referenspärm med sammanställning av aktuella regler som styr byggnads-, installations- och anläggningsprojekt.Vid godkänt resultat får du ett intyg på dokumenterad kunskap för en byggarbetsmiljösamordnare BAS-U och BAS-P, enligt kraven AFS 1999:3 och Arbetsmiljölagen kapitel 3.Teknologisk Institut är anslutet till ID06.

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en utbildning påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Investering

10900 SEK, matpaket tillkommer med 325:-/dag

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om BAS P / U Byggarbetsmiljösamordnare - Grundkurs, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Recensioner

Snittbetyg: 4,7

Baseras på 9 recensioner.

Kursdeltagare
Eg. 5 men man kan alltid bättre ;-)
Kursdeltagare
Bra insikt och plattform att arbeta vidare från
Kursdeltagare

SIFU

Kompetensutveckling genom kurser och konferenser är vår mission. SIFU vill bidra till en ökad välfärd i samhället genom att höja kompetensnivån inom svenskt näringsliv och offentlig sektor. Vi erbjuder ett brett utbud av kurser, konferenser och online-utbildningar. Varje år utbildar...


Läs mer om SIFU och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

SIFU

Drakegatan 7A
412 50 Göteborg

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
(4,7)
Baseras på 9 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 72 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen BAS P / U Byggarbetsmiljösamordnare - Grundkurs från SIFU, fyll i dina uppgifter:

Reportage
Arbetsledning Steg 1 – Teknologi...

– Jag fick med mig nya användbara verktyg från kursen som jag kommer kunna ha med mig livet ut – enkla, men väldigt effektiva, berättar Mikael Lahti.

Läs mer
 Byggarbetsmiljösamordnare (BAS)...

Läs om vad Mikael och Jimmy tycker om kursen Byggarbetsmiljösamordnare (BAS) P och U - Grundkurs som de gick på Teknologisk Institut AB. 

Läs mer
Teknologisk Institut

”Nu kan jag se och lösa problem jag tidigare inte ens visste fanns. Mitt arbete har blivit effektivare och mycket roligare!" berättar Timmy Rudegran.

Läs mer