Visa utbildning.se som: Mobil

Google Ads Grund

SES Nordic
Kort om utbildningen
1 dag
6 900 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2021-11-30 - Distans
Onlineutbildning
   
Distans
Google Ads

Kursbeskrivning

Google Ads Grund

I Google Ads kursen lär du dig att optimera och utveckla grundläggande och avancerade Google Ads kampanjer för din verksamhet. Kursen ger utmärka färdigheter i Google Ads samt hjälper dig att bli en bättre inköpare och kravställare vid köp av relaterade konsulttjänster. Efter kursen erhåller du ett personligt certifikat i Google Ads.

Vad kommer jag att lära mig under utbildningen?

Efter kursen kommer du kunna hantera, optimera och utveckla Google Ads-kampanjer både för den egna verksamheten eller för kunder. Du kommer dessutom ha de bästa förutsättningarna för att vidare certifiering i Google Ads.

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en utbildning påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Målgrupp

Kursen i Google Ads riktar sig till dig som vill få en djupare förståelse för programmets många avancerade funktioner. Om du vill bli Google Ads Certifierad av Google passar denna kurs utmärkt. Inga förkunskapskrav.

Kursinnehåll

Kursen ger grundläggande kunskap och förståelse i Google Ads både för din egna verksamhet och dina kunder. Kursen är en utmärkt grund och ger dig färdigheterna för att vidare genomgå officiell Google Ads Certifiering. Efter genomförd utbildning erhåller du personlig certifiering för grundutbildning i Google Ads. Vid slutet av dagen har du möjlighet att stanna online för att göra test 1 av 2 för att bli officiellt Google Ads certifierad.

Kursens mål

Du kommer efter avslutad utbildning att inneha goda praktiska och teoretiska kunskaper i Google Ads samt känna till hur du på bästa sätt kan tillämpa den kunskapen i din verksamhet. Du kommer även ha de största förutsättningarna för att vidare bli certifierad i Google Ads.

Upplägg

Heldagsutbildningen är uppdelad på 4 st pass och avslutas med möjlighet att på plats göra 1:a Google Ads testet Google Ads-sökcertifiering. Paus både för- och eftermiddag.

09.00 Välkommen och introduktion

 • Introduktion till kursen
 • Mål, syfte och upplägg

09.15 Utbildning

 • Introduktion till Google Ads
 • Eget Google Ads konto och hantering
 • Kampanjer, annonsgrupper och annonser
 • Matchningstyp för sökord
 • Språk och geografiska inriktningar
 • Olika annonsformat
 • Budget och budgivning

12.00 Lunch

13.00 Utbildning

 • Mätning och optimering
 • Beräkna ROI
 • Omvandlingsspårning
 • Prestanda, lönsamhet och tillväxt
 • Hantering av flertalet konton
 • MCC konton

16.30 Avslutning och personliga Certifikat av genomförd grundutbildning i Google Ads skickas

17.00 Test 1: (frivilligt)

Kursledare

Rebecca Hansson

Rebecca är grundare och VD på sökbyrån SESNordic där hon är rådgivare och konsult åt några av Nordens snabbast växande bolag. Rebecca Hansson har arbetat med sök sedan 2004, är certifierad i Google Ads, Google Analytics samt SEO och är en mycket uppskattad föreläsare och utbildningshållare både i Sverige och internationellt. Rebecca har genom åren bland annat utbildat åt Google, talat på SMX Advanced både i Sverige och Europa, utbildat 100-tals företag och samlat på sig 1000-tals utbildningstimmar.

Ads

Sagt om Rebecca som utbildningshållare:

Riktigt duktig som föreläsare och härligt att hon vågar vara sig själv!

Så engagerad och bra kunskapsöverföring!

Mycket kunskap bakom!

Examen, diplom m.m.

Efter grundutbildningen i Google Ads erhåller du ett personligt certifikat där det framgår att du genomfört en grundutbildning i Google Ads. Du kommer ha de bästa förutsättningarna att bli Google Ads certifierad av Google. Vid slutet av dagen har du möjlighet att stanna online göra 1 av 2 test för att bli Google Ads Certifierad av Google.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Google Ads Grund, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

SES Nordic

Välkommen till SESNordic!

SESNordic är en av Sveriges ledande specialistbyrå för digital marknadsföring, vilket inkluderar tjänster inom Sökmotoroptimering SEO, Google Analytics, GTM och Google Ads samt utbildningar inom nämnda områden. Med spetskompetens arbetar vi som digitala konsulter för några av Nordens snabbast växande...


Läs mer om SES Nordic och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

SES Nordic

Postgatan 17
912 31 Vilhelmina

 Visa telefonnummer

Recensioner
Bli den första att recensera Google Ads Grund!
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Google Ads Grund från SES Nordic, fyll i dina uppgifter: