Visa utbildning.se som: Mobil

Missa inte Upskill & Reskill den 25 januari 2023 – ett digitalt och kostnadsfritt event! Anmäl dig idag 

Google Ads Avancerad

SES Nordic
Kort om utbildningen
1 dag
6 900 SEK exkl. moms
Distans
Google Ads

Kursbeskrivning

Google Ads Avancerad

I Google Ads kursen lär du dig att optimera och utveckla grundläggande och avancerade Google Ads kampanjer för din verksamhet. Kursen ger utmärka färdigheter i Google Ads samt hjälper dig att bli en bättre inköpare och kravställare vid köp av relaterade konsulttjänster. Efter kursen erhåller du ett personligt certifikat i Google Ads.

Vad kommer jag att lära mig under utbildningen?

Efter kursen kommer du kunna hantera, optimera och utveckla avancerade Google Ads-kampanjer för den egna verksamheten eller för kunder. Heldagskursen ger dig de bästa förutsättningarna att gå vidare och bli oficiellt certifierad i Goofle Ads av Google.

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en utbildning påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Målgrupp

Google Ads-kurs avancerad riktar sig till dig som redan har erfarenhet av Google Ads och som har klarat av Google Ads test 1, Google Ads-sökcertifiering. Denna kurs riktar sig framförallt till de som vill bli Google Ads certifierade, men även de som vill ta del av och lära sig de mer avancerade funktionerna i Google Ads.

Kursinnehåll

Kursen ger utmärkt kunskap och djup förståelse i Google Ads både för din egna verksamhet och dina kunder. Kursen lär dig optimera och utveckla avancerade Google Ads kampanjer och ger dig färdigheterna för vidare bli officiellt Google Ads Certifierad av Google. Efter genomförd utbildning erhåller du ett personligt certifikat för utförd avancerad utbildning i Google Ads. Vid slutet av dagen har du möjlighet att stanna online för att göra test 2 av 2 för att bli officiellt Google Ads certifierad.

Kursens mål

Du kommer efter avslutad kurs att inneha mycket goda praktiska och teoretiska färdigheter i Google Ads samt känna till hur du på bästa sätt kan tillämpa den kunskapen i din verksamhet. Du kommer även ha de bästa förutsättningarna för att klara det sista av Google Ads testen för att slutligen bli officiellt certifierad i Google Ads.

Upplägg

Heldagsutbildningen är uppdelad på 4 st pass och avslutas med möjlighet att på plats göra 2:a och slutgiltiga Google Ads testet – Advanced. Paus både för- och eftermiddag samt lunch 1 h.

09.00 Välkommen och introduktion

 • Introduktion till kursen
 • Mål, syfte och upplägg

09.15 Utbildning

 • Genomgång av sökgrunderna
 • Organisera kampanjer och annonser i kontot
 • Alternativ för sökordsmatchning
 • Prestanda för konto, kampanjer och annonsgrupper
 • Förstå annonsposition och anonsranking
 • Faktisk CPC (cost-per-klick)
 • Annonsformat
 • Kvalitet på annons och webbsida

12.30 Lunch

13.30 Utbildning

 • Olika Ads verktyg
 • Ads Editor
 • Prestanda och rapportering
 • Optimera prestandan ytterligare
 • Lönsamma kampanjer
 • Budget mot prestanda
 • Ads API

16.30 Avslutning och utdelning av personliga Certifikat av genomförd Avancerad utbildning i Google Ads

Kursledare

Rebecca Hansson

Rebecca är grundare och VD på sökbyrån SESNordic där hon är rådgivare och konsult åt några av Nordens snabbast växande bolag. Rebecca Hansson har arbetat med sök sedan 2004, är certifierad i Google Ads, Google Analytics samt SEO och är en mycket uppskattad föreläsare och utbildningshållare både i Sverige och internationellt. Rebecca har genom åren bland annat utbildat åt Google, talat på SMX Advanced både i Sverige och Europa, utbildat 100-tals företag och samlat på sig 1000-tals utbildningstimmar.

Google

Sagt om Rebecca som utbildningshållare:

Riktigt duktig som föreläsare och härligt att hon vågar vara sig själv!

Så engagerad och bra kunskapsöverföring

Mycket kunskap bakom!

Examen, diplom m.m.

Efter utbildningen i Google Ads erhåller du ett personligt certifikat där det framgår att du genomfört en avancerad kurs i Google Ads. Du kommer dessutom ha de absolut bästa förutsättningarna att bli Google Ads Certifierad av Google. Vid slutet av dagen har du möjlighet att på plats göra det 2:a och slutgiltiga testet för att bli Google Ads Certifierad av Google.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Google Ads Avancerad, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

SES Nordic

Välkommen till SESNordic!

SESNordic är en av Sveriges ledande specialistbyrå för digital marknadsföring, vilket inkluderar tjänster inom Sökmotoroptimering SEO, Google Analytics, GTM och Google Ads samt utbildningar inom nämnda områden. Med spetskompetens arbetar vi som digitala konsulter för några av Nordens snabbast växande...


Läs mer om SES Nordic och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

SES Nordic

Postgatan 17
912 31 Vilhelmina

 Visa telefonnummer

Recensioner
Bli den första att recensera Google Ads Avancerad!
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Google Ads Avancerad från SES Nordic, fyll i dina uppgifter: