Visa utbildning.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din utbildning? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka utbildning. Läs mer här.

Recensioner av Semcon

Snittbetyg: 4,7

Baseras på 161 recensioner.

Helen Wittesjö, Bilfinger
(4)
Bra tempo under kursen, engagerad och påläst lärare. Bra kursmaterial! Känns tryggt inför certifiering!
Camilla André
(5)
Otroligt utvecklande kurs, blandningen av teori och praktik mycket god höjd och man fick med sig bra verktyg att applicera i vardagen.
Robert Eliasson
(5)
Mycket som man tar med sig.
Jan J
(5)
Interaktiv kurs för ledarskap
Jörgen Hermansson Göteborgs Stad
(5)
Att arbeta med program är svaret på många frågor som vi brottas med i stora komplexa projekt med många delar och beroenden. Gott att lära sig mer om det och få chansen att diskutera tillämpning av metoden med riktiga proffs!
Stefan L
(5)
Bra utbildning som ger grunderna i programledning som förklarades på ett tydligt och enkelt sätt.
Jozsef Kovacs
(5)
Uppgifterna var praktiska för att täcka många frågor och hjälpte till att skapa en effektiv projektstruktur, uppskatta, tänka på risken, ställa in leveransdatum med milstolpar ...
Toyota Material Handling
(5)
Bra metodik och pedagogi!
Jim Olsson
(4)
Teori och praktik varvades på ett föredömligt sätt.
Majid Reyhanian
(5)
Utbildaren var tydlig och höll bra tempo. Vi gick genom viktiga delar och fick öva på att ha egna projekt. Dock tycker JAG att man ska ha lite erfarenhet innan man skriver upp sig för kursen. Då blir det mycket lättare att relatera till fakta. Bra ordnat SEMCON
Fredrik Ohlsson, Ericsson AB
(5)
Kursen var intensiv men enormt lärorik. Yannis som var instruktör vid tillfället var mycket pedagogisk. På efterföljande prov som dock är frivilligt önskas det feedback på de frågor man svarade fel på. Detta så att man kan se och inlära det man har missat/missförstått.
Magnus Westerstrand
(5)
Det som lämnade störst avtryck var all energi kursansvarig lagt ner på att sätta sig in i de specifika problem som kursdeltagarna möter i sin vardag för att försöka hitta bra svar på dessa.
Charlotta Ellmin, DIGG
(5)
Jag tyckte kursen var mycket bra och gav mig många konkreta tips att använda direkt i mitt projekt på hemmaplan. Roligt case inkluderades också. Mycket bra lärare, Jens Olow, som med lång erfarenhet bidrog med många bra (och dåliga) exempel vid frågor och i diskussionerna.
Annette
(5)
Utbildning som ger bra verktygslåda i agila metoder och sätt att se på projektmetodik. Rekommenderas
Bosse R
(5)
Bra kursledare, bra innehåll och en lite en grupp där vi kunde utbyta erfarenheter
Christer Jormesäter
(5)
Mkt bra och inspirerande lärare
Richard Westerlund Modexa AB
(5)
Erfarna kursledare och en bra uppbyggnad av kursen. Bra varvning av teori och praktik.
Viktor Krewer
(5)
Bra och informativ kurs där praktik blandas med teori.
Mikael Brunell
(4)
Enda dåliga var tidsdispositionen för att komma igenom alla kapitel i PMBOK
Sander
(4)
The course is recommendable for those who Always need to combine work with studying. A very good concept to train the PMI material and benchmark your knowledge. Energyzing and inspiring to get in Contact with other projejct managers from other indusrties and countries. Good course,Highly recommended.
Niclas
(4)
The course gives you time to study and be flexible all at once. One is given good explanations of things that need to be learned and with that. The student is given beanch mark test for testing the knowledge. Good course, recommended.
Josef
(5)
Jag är väldigt nöjd med den grundmetodik i projektledning som kursen lärde ut. Det var även en bra balans mellan praktiska och teoretiska övningar.
Anna
(5)
Bra utbildning och bra utbildare!
Emilie Weibull, Vironova AB
(5)
XLPM kursen för projektledare var mycket bra upplagd med en blandning av teori, exempel och övningar som gjorde att man verkligen tog till sig konceptet. Välinvesterade 3 dagar!
Felix boström CGI
(5)
Min upplevelse av kursen är väldigt bra. Det var bra timing mellan det praktiska och teorin. Jag har fått en hel del verktyg med mig som jag kommer ha nytta av i framtiden. Min rekommendation är att får du chansen att gå, så tveka inte!
Så fungerar utbildning.se

Sök och hitta en utbildning du är intresserad av


Beställ information eller boka direkt


Du blir kontaktad av utbildningsarrangören

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av det senaste inom kompetensutveckling!