Visa utbildning.se som: Mobil

Semantix – din personliga språkleverantör

Vi är Nordens största språkföretag och nummer 14 i världen. Vi utbildar – individuellt eller i grupp – i alla språk, på alla nivåer och med olika inriktningar.

Alla våra utbildningar är certifierade och individuellt anpassade utifrån just dig. Tillsammans sammanställer vi ett upplägg som är optimalt för dig och din arbetssituation. Våra kursledare utbildar alla i sitt modersmål och de är mycket erfarna pedagoger med akademisk utbildning inom olika områden, exempelvis juridik, marknadsföring, ekonomi och teknik. De ser till att du får omedelbar nytta av utbildningen i ditt arbete.

Språk är en identitet och den du möter kommer att få ett starkare förtroende för ditt företag och din produkt om du talar deras språk. Enligt studier ökar affärerna med 25 % om du kommunicerar på mottagarens språk.

Under 2018 utbildade vi totalt i 34 språk. Förutom engelska, som ligger i topp hos oss, utbildar vi även i franska, spanska, tyska, italienska, svenska, portugisiska, ryska, farsi, mandarin och arabiska. Vi utbildar även i många afrikanska och asiatiska språk som till exempel swahili, khmer och hindi.

Semantix metod – en metod som verkligen fungerar

Vi utformar våra kurser utifrån deltagarnas språknivå, behov och mål.

Utbildningarna bygger alltid på en behovsbedömning, tydliga mål och en skarp inlärningsprocess.

Vi är certifierade enligt Auktoriserade Språkutbildares Riksorganisations (ASR) kvalitetsdokument Q3000 och vårt ledningssystem enligt ISO-9001:2008.

Visa alla utbildningar med Semantix

Utbildningar

Företagsanpassad utbildning
Språk Längd Pris Ort Snittbetyg
Språktest - Språkinventering Rikstäckande
Affärsspråk
Affärsspråk Rikstäckande
4,9 (39)
Engelska
Engelska - Affärsengelska Rikstäckande
4,9 (29)
Svenska
Svenska - Affärsvenska Rikstäckande
4,3 (7)
Tyska
Tyska - Affärstyska Rikstäckande
4,0 (2)

Visa alla

Video

     

Intresseanmälan

Fyll i formuläret om du vill komma i kontakt med Semantix och veta mer om deras utbildningar.

Kontakt

Semantix

Linnégatan 89E, Box 10059
100 55 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner

Anna, offentlig myndighet
(5)
Jag tycker det fungerar fantastiskt bra. Bra att vi kan köra med Skype. Kursboken är väldigt bra då man får tillgång till hörövningar och kan se video. Min lärare är mycket bra , pedagogisk och tar sig tid att förklara. Jag är super nöjd med allt.
Kursdeltagare, privat företag
(5)
Jag trivs mycket bra med min lärare, och tycker att lektionerna är intressanta, roliga och lärorika. Min lärare anpassar materialet och vad vi gör utefter min dagsform, vilket jag uppskattar mycket. Hon kommer alltid i tid och är alltid förberedd, och jag är imponerad över att hon minns så bra vad vi har pluggat tidigare. Det är också en bra bla...
Visa mer
Kursdeltagare, Privat företag
(5)
Bra upplägg på utbildningen då man fick ta del av mycket som var jättebra!
Intresseanmälan

För att få mer information från Semantix, fyll i dina uppgifter:

Recensioner
Semantix
Kursrecensioner
(4,8)
Baseras på 81 recensioner