Visa utbildning.se som: Mobil

Certifierad Föräldra- och Familjecoach

Schill Coaching AB
Kort om utbildningen
16 dagar
39 000 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2021-09-15 - Distans
Distans, Göteborg, Malmö, Stockholm
Öppen utbildning, Onlineutbildning
Kommande starter
Distans
39 000 SEK
2021-09-15

Stockholm
39 000 SEK
2021-09-15

Kursbeskrivning

EMCC Certifierad Föräldra- och Familjecoach

Välkommen till en unik utbildning för dig som vill coacha familjer, par och föräldrar. En ettårig utbildning som ger en internationell coachcertifiering som granskats av branchorganisationen EMCC. Utbildningen till Föräldra- och Familjecoach utgår från relationistiskt förhållningssätt och coachingens grundsyn. Kurslitteraturen kommer från Jesper Juuls internationella utbildningsorganisation Family-Lab och det senaste inom coaching.

Arbeta som Föräldra- och Familjecoach. 

Du får kompetens att leda en hel coachingprocess samt utbildning i grupp- och teamcoaching!

Denna utbildning förbereder dig praktiskt och teoretiskt, ger dig kunskap, material och modeller för att coacha föräldrar och familjer. 

Utbildningen är både praktisk och teoretisk. De 16 teoretiska utbildningsdagarna håller högsta professionella standard. Du får med dig alla modeller och all teoretisk kunskap som du behöver för att bli trygg i din roll som Föräldra- och Familjecoach. Stor vikt läggs också vid den praktik som skall göras under utbildningsperioden. För att bli certifierad behöver deltagaren redovisa 3 loggade coachprocesser, praktiskt tränat coachande förhållningssätt samt grupp- och teamcoaching. Detta upplägg gör att du vid avslutad utbildning känner dig trygg att praktiskt arbeta som Föräldra- och Familjecoach. Du kommer också få kunskap om när det passar med coaching samt i vilka fall föräldrarna behöver mer hjälp än vad coaching kan erbjuda, Om så önskas erbjuder vi hjälp med att hitta träningsklienter.


logoCoaching med högsta kvalitet!

För din och dina klienters trygghet är denna utbildning kvalitetssäkrad av internationella branchorganisationen EMCC. Det innebär att du efter avslutad utbildning arbetar efter EMCC etiska riktlinjer, erhåller ett certifikat, samt ingår i ABLC´s coachnätverk där du får fortbildning och handledning för att säkra kvalitén och utvecklingen i ditt professionella arbete samt marknadsföring av dig som coach.  

Aktuella utbildningar ort och datum:

NYHET - Pga rådande omständigheter kring pandemi Coviid -19 erbjuder vi nu våra studenter att delta på distans. Utbildningsmodulerna genomförs alltid på plats, men om man önskar kan man delta valfritt antal dagar via Zoom.

Aktuella utbildningar

Distans & Göteborg Storgatan 2021
Modul 1: 6-9 maj 2021 
Modul 2: 26-29 aug 2021 
Modul 3: 21-24 okt 2021
Modul 4: 2-5 december 2021

Utbildning till Familjecoach
Distans & Stockholm Götgatan 2021-2022

Modul 1: 15-19 sept 2021
Modul 2: 18-21 nov 2021 
Modul 3: 3-6 feb 2022
Modul 4: 21-24 april 2022

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en utbildning påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Inkl fika, kursmaterial, dokumentation och diplom

Certifikat

MCC-certifiering

MCC-certifiering

MCC står för Master Certified Coach. MCC är det sista  av ICF’s (International Coach Federation) tre certifieringssteg. De flesta som har en karriär inom coaching anser att en professionell coachcertifiering är av stor vikt. De flesta organisationer runt om i världen som anställer coacher letar efter just de som är ICF-certifierade.

Läs mer om MCC-certifiering

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Certifierad Föräldra- och Familjecoach, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 1 recensioner.

Åsa Schill
(5)
Bästa utbildningen!

Schill Coaching AB

Schill Coaching AB:s kärnverksamhet består av utbildningar och individuella program inom coaching, mental träning, Prestationspsykologi  och ledarskap. Vi erbjuder internationella certifieringutbildningar, diplomutbildningar, öppna och interna kurser samt skräddarsydda lösningar. Dessutom arrangeras seminarier och utbildningar med den kände danske terapeuten och...


Läs mer om Schill Coaching AB och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Schill Coaching AB

Storgatan 3
411 24 Göteborg

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
(5,0)
Baseras på 1 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,7)
Baseras på 9 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Certifierad Föräldra- och Familjecoach från Schill Coaching AB, fyll i dina uppgifter: