Visa utbildning.se som: Mobil

Konsultdagarna Bygg och Fastighet

SBR Byggingenjörerna
Kort om utbildningen
2 dagar
5 495 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2020-05-14 - Stockholm
Öppen utbildning
   
Stockholm

Kursbeskrivning

Konsultdagarna

Konsultdagarna Bygg och Fastighet 2020 är ett event för konsulter som arrangeras i Stockholm på Scandic Continental den 14-16 maj.

Konsultdagarna erbjuder dig kunskap, nätverk, affärsnytta och trivsel. Detta genom en mängd föredrag inom aktuella ämnen, paneldebatt, mingel, underhållning, middag och möjlighet till trivselaktiviteter eller studiebesök på lördagen.

Som deltagare får du ny kunskap och senaste rönen, riktlinjer, inspiration och ett breddat kontaktnät som underlättar nya utmaningar i praktiken.

Praktisk tillämpning av hållbart byggande

Det här temat handlar om praktiskt tillämpning av hållbart byggande där vi kommer förmedla hur bygg- och fastighetskonsulter kan arbeta på ett mer ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbart sätt. Precis som namnet på temat antyder kommer vi lägga tyngdpunkten på det praktiska.

Framtidens konsult

Vad behöver du förbättra i din yrkesroll i framtiden? I det här spåret vill vi belysa vad du som konsult behöver utveckla i din yrkesroll i ett 3-5 års perspektiv för att kunna arbeta på bästa sätt. 

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Konsultdagarna Bygg och Fastighet, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

SBR Byggingenjörerna

SBR Byggingenjörerna

SBR Byggutbildning

SBR är en av landets största fristående utbildare inom byggsektorn och har ett brett utbud av kvalificerade utbildningar, kurser och symposier. Kursutbudet har tyngdpunkt på byggteknik och metoder, bygg/entreprenadjuridik, samt på vidareutbildningar för att bli kontrollansvarig, entreprenad- eller överlåtelsebesiktningsman med möjlighet till...


Läs mer om SBR Byggingenjörerna och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

SBR Byggingenjörerna

Gävlegatan 15
113 30 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Konsultdagarna Bygg och Fastighet!

Arrangörsrecensioner
(4,5)
Baseras på 316 recensioner.
Alla recensioner för arrangören