Visa utbildning.se som: Mobil

SAS Institute AB

SAS Institute

SAS Institute har vuxit till en av världens största mjukvaruleverantörer med ett unikt genomslag på den svenska marknaden.

SAS Institute har erhållit denna position genom att alltid fokusera på kunders behov och krav på funktionalitet samt service såväl före, under som efter installationen av mjukvaran. Det uthålliga arbetet med forskning och utveckling av system samt hanteringen av den egna personalen är två ytterligare skäl till att SAS Institute har byggt ett varaktigt förhållande till sina kunder. Faktum är att återköpsfrekvensen är så hög som 98 procent.

SAS Institute grundades 1976 i North Carolina, USA, av Jim Goodnight, universitetsprofessor i statistik. Verksamheten i Sverige startade 1986 och idag är vi drygt 100 anställda med kontor i Stockholm. Till uppdragsgivarna hör landets mest betydande företag och organisationer. Tack vare en ökad efterfrågan expanderar vi nu inom alla verksamhetsområden.

Beslutsstödssystemet finns anpassade för alla funktioner, oavsett bransch och typ av verksamhet.Med SAS Institutes hjälp kan våra kunder lära av sin historia, förstå och kommunicera det aktuella och få insikt i hur framtiden kan te sig. Med IT-lösningar från SAS Institute har kunderna möjlighet att ta fram beslutsunderlag som ingen annan kan leverera.

Visa alla utbildningar med SAS Institute AB

Utbildningar

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du vill komma i kontakt med SAS Institute AB

  Kontakta arrangören

  Få mer information

  Anmäl ditt intresse 

Errors
Valfritt
Valfritt
Valfritt
Valfritt
Valfritt

Kontakt

SAS Institute AB

Stora Frösunda Gård
169 26 Solna

 Visa telefonnummer

Recensioner

          (3)
Katarina   |   2014-03-25

          (4)
Ulrica   |   2014-03-24

          (4)
Katarina   |   2013-09-24