Visa utbildning.se som: Mobil

Webbaserad utbildning i sparsam körning

SafeatWork Sweden AB
Kort om utbildningen
0,5 timmar
499 SEK exkl. moms
Onlineutbildning
   
Distans
Webbaserad utbildning i sparsam körning / Eco driving

Kursbeskrivning

Vill ni minska era fordonskostnader?

Minska kostnader och uppfyll miljökrav genom en resurseffektiv utbildning i sparsam körning. Miljökraven vid upphandlingar och avtalsskrivning blir allt hårdare. Förare som är utbildade i att minimera sin miljöpåverkan blir en förutsättning för att vinna affärer. Safe@Works e-learning i sparsam körning ser till att det förblir en konkurrensfördel för dig och ditt företag.

Kursinnehåll

Safe@Works E-learning i sparsam körning bygger på ett väl beprövat utbildningskoncept som utvecklas i takt med nyheter inom bilindustrin. Den genomsnittliga bränslebesparingen för våra besökare ligger stadigt runt 15%. Genom aktiva val från deltagaren anpassas utbildningen efter varje enskild deltagares vardag. Drivmedel, körvanor och biltyp är några delar som påverkar vilken körteknik som blir optimal för just dig. Självklart finns möjlighet att lära sig mer om övriga drivmedel och tekniker också.

  • Bilar och dess utveckling globalt
  • Kan vi som enskild person göra skillnad?
  • Körteknik
  • Miljö i samverkan med trafiksäkerhet

Video

Upplägg

Webbaserad interaktiv utbildning uppbyggd för att göra ett ämne som många av våra kursdeltagare på förhand inte tycker är speciellt spännande, till att bli en intressant och effektiv utbildning. 

Utbildningen kan genomföras dygnet runt på läsplatta eller dator och tar ca 30 minuter att genomföra inklusive avslutande kunskapstest. 

Investering

Startavgift per företag: 4 990 kr.

Kostnad per deltagare: 299 - 499 kr.

Tid: Ca. 30 minuter.

Examen, diplom m.m.

Kursen genomförs enligt de riktlinjer som framställts av trafikverket och bygger på forskning från bland andra VTI för att ytterligare säkerställa att vi byggt upp kursens innehåll på goda grunder.

Varje kursdeltagare får ett personligt utbildningsbevis och ni som företag har möjlighet att få ett samlat utbildningsbevis. 

Många av våra kunder genomför denna utbildning som en del i sin miljöcertifiering för KRAV-märkning m.fl. 

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Webbaserad utbildning i sparsam körning, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

SafeatWork Sweden AB

SafeatWork Sweden AB

Vill ni skapa en säker & trivsam arbetsplats?

Vi vill vara er självklara partner när ni vill skapa en säker och trivsam arbetsplats. Därför lovar vi att alltid vara noggranna med att verkligen lyssna in ert behov, skräddarsy och anpassa oss för att er hantering ska bli så...


Läs mer om SafeatWork Sweden AB och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

SafeatWork Sweden AB

Stockholms Trafiksäkerhetscenter
18691 Vallentuna

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Webbaserad utbildning i sparsam körning!

Arrangörsrecensioner
(4,8)
Baseras på 191 recensioner.
Alla recensioner för arrangören