Visa utbildning.se som: Mobil

Utrymningsövning

SafeatWork Sweden AB
Kort om utbildningen
2 timmar
Företagsanpassad utbildning
   
Rikstäckande
Engelska

Kursbeskrivning

Behåll lugnet under en utrymningsövning

När behov av att utrymma lokalerna uppstår kan läget ofta bli kritiskt inom några minuter. Panik och beslut tagna under stress kan snabbt leda till allvarliga skador på medarbetare och egendom. Skador som kanske kunnat undvikas. Säkerställ därför med en realistisk utrymningsövning att företaget har en väl inarbetad rutin för utrymningsförfarandet och att samtliga anställda har en god kännedom om hur just den ska agera vid utrymning.

Målgrupp

Alla som jobbar i lokaler där utrymning kan vara nödvändig. 

Kursinnehåll

Följande berörs under utrymningsövningen:

  • Vad är en utrymningsväg?
  • Larmrutiner och prioritering
  • Uppsamlingsplats och utrymningsplan
  • Risker, vad och vilka hotas vid en brand
  • Val av släckredskap – vilka släckmedel finns

Video

Upplägg

Utrymningsövningen planeras i samråd mellan kursledare från Safe@Work och brandskyddsansvarig/utrymningsledare hos er. Under en iscensatt krissituation genomförs utrymningsövningen i era lokaler under översyn av kursledaren.

Krissituationen kan till exempel innefatta utrymning vid brand, gasutsläpp, översvämning, Fysiskt våld eller hot om fysiskt våld, bombhot eller annan för verksamheten potentiell risksituation. Efter genomförd övning ger kursledaren självklart förslag till områden att förbättra samt vägledning till det fortsatta riskförebyggande arbetet.

Tid & plats

Utbildningen kan genomföras där och när ni önskar. Våra instruktörer kan hjälpa er med utbildning över hela världen. Vi genomför kurser vardagar, helger & nätter. Vi har instruktörer som är vana att jobbar på flyg, båt & i hotfulla miljöer. Vi anpassar oss efter era förutsättningar och strävar alltid efter att förenkla för er.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Utrymningsövning, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

SafeatWork Sweden AB

SafeatWork Sweden AB

Vi vill vara er självklara partner och därför är vi noggranna med att verkligen lyssna in ert behov. Vårt erbjudande ska rimma med flexibilitet, kvalitet, kundnöjdhet och trygghet. Nedan berättar vi hur; Vårt erbjudande består i allt från webbaserad riskinventering...


Läs mer om SafeatWork Sweden AB och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

SafeatWork Sweden AB

Stockholms Trafiksäkerhetscenter
18691 Vallentuna

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Utrymningsövning!

Arrangörsrecensioner
(4,8)
Baseras på 164 recensioner.
Alla recensioner för arrangören