Visa utbildning.se som: Mobil

Trafiksäkerhetsteori för tjänstebilsförare

SafeatWork Sweden AB
Kort om utbildningen
Ca. 2 - 3 timmar
Företagsanpassad utbildning
   
Rikstäckande
Svenska, Engelska, Spanska
Trafiksäkerhetsutbildning - teori

Kursbeskrivning

Minimera risker och risktagande i trafiken

Vägtrafiken är den dödligaste arbetsmiljön i Sverige, men måste det vara så? En stor del av trafikolyckorna uppstår på grund av en falsk trygghet och medvetna felbeslut. I grunden handlar trafiksäkerhet om beteenden, attityder och riskmedvetenhet hos de som vistas i trafikmiljön.

Målgrupp

Safe@Work erbjuder utbildning i trafiksäkerhetsteori som gör era anställda till medvetna och kunniga förare redan innan de sätter sig bakom ratten. Våra utbildare i trafiksäkerhet har lång erfarenhet av att på ett pedagogisk sätt göra kursdeltagarna införstådda med de risker som finns när arbetet sker i trafiken. Utbildningen skräddarsys och görs levande under utbildningens gång. 

  • Vanliga yrkesgrupper bland deltagarna
  • Resande säljare
  • Tekniker
  • Hemtjänstpersonal
  • Budbilschaufförer
  • Taxiförare

Video

Upplägg

Trafiksäkerhetsutbildningen görs interaktiv och levande genom diskussioner och öppna frågor. Våra mycket omtyckta kursledare brukar få även de mest ointresserade deltgarna att bli aktiva och ta del av kunskaperna.

I sitt grundutförande är utbildningen ca. 2,5 timmar men kan göras både kortare och längre. Utbildningen kan genomföras på plats hos er eller i våra lokaler där vi också har möjlighet att se och uppleva olika delar som tas upp under utbildningen. Till exempel genom att prova på att krocka i låg fart, hamna upp och ner i en bil eller se konsekvenserna från slarv med lastsäkring. 

Utbildningen uppfyller som alltid Arbetsmiljöverkets krav & riktlinjer

Tid & plats

VI ANPASSAR OSS - INTE NI

Vi levererar utbildning där och när ni kan. Vi har förberedda kursplatser från söder om ekvatorn till nordligaste Sverige och tar mer än gärna fram nya kursplatser om det skulle krävas. Både dom webbaserade och lärarledda utbildningarna kan levereras dygnet runt, 365 dagar om året. 

Kursledare

Pedagogiska utbildare och trafiksäkerhetsexperter med lång erfarenhet skapar insikter och kunskaper genom en levande och interaktiv teori. 

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Trafiksäkerhetsteori för tjänstebilsförare, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 1 recensioner.

Niklas
(5)
Kommer aldrig att slarva i trafiken efter den här, gav en tankeställare..

SafeatWork Sweden AB

SafeatWork Sweden AB

Vill ni skapa en säker & trivsam arbetsplats?

Vi vill vara er självklara partner när ni vill skapa en säker och trivsam arbetsplats. Därför lovar vi att alltid vara noggranna med att verkligen lyssna in ert behov, skräddarsy och anpassa oss för att er hantering ska bli så...


Läs mer om SafeatWork Sweden AB och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

SafeatWork Sweden AB

Stockholms Trafiksäkerhetscenter
18691 Vallentuna

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
(5,0)
Baseras på 1 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,8)
Baseras på 245 recensioner.
Alla recensioner för arrangören