Visa utbildning.se som: Mobil

Trafiksäkerhetsteori för tjänstebilsförare

SafeatWork Sweden AB
Kort om utbildningen
2 timmar
Företagsanpassad utbildning
   
Rikstäckande

Kursbeskrivning

trafiksäkerhetsutbildning

Trafiksäkerhet teori: den snabba vägen till kunskap

I grunden handlar trafiksäkerhet om beteenden och attityder som är viktiga att känna till när arbetet ofta förläggs just i trafiken. Det innefattar bl.a. hur allt mer komplexa våra fordon blir, hur vår fysiska form påverkar oss som chaufförer och hur våra fordon beter sig i olika trafikmässiga sammanhang. Mycket av detta går att lära sig genom teoretiska utbildningstillfällen som förbereder er personal inför ett arbetspass på vägen.

Safe at Work erbjuder utbildning i trafiksäkerhetsteori som gör era anställda till medvetna och kunniga förare redan innan de sätter sig bakom ratten. Våra utbildare i trafiksäkerhetsteori har lång erfarenhet av att på ett pedagogisk sätt göra kursdeltagarna införstådda med de risker som finns när arbetet sker i trafiken. Detta teoriblock syftar till att ge kursdeltagarna en ökad förståelsen för skyddsutrustningen inne i bilen. Andra vanliga inslag i kursen innefattar:

  • Risker i trafiken
  • Förebyggande åtgärder
  • Nollvisionen
  • Genomgång av trafiksäkerhetspolicy

Utbildningen anpassas så att kurstillfället kan hållas antingen på plats hos er eller i Safe at Works anpassade lokaler. Som med många andra av våra utbildningen är det möjligt att kombinera denna Trafiksäkerhet teori med många av delar i vårt övriga utbud. Allt för att effektivisera era utbildningsdagar.

Uppfyller Arbetsmiljöverkets krav & riktlinjer

Video

Erbjudande

Pris: Från 1 490 kr per person - Gruppris offereras

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Trafiksäkerhetsteori för tjänstebilsförare, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Recensioner

Niklas
(5)
Kommer aldrig att slarva i trafiken efter den här, gav en tankeställare..

SafeatWork Sweden AB

SafeatWork Sweden AB

Vi vill vara er självklara partner och därför är vi noggranna med att verkligen lyssna in ert behov. Vårt erbjudande ska rimma med flexibilitet, kvalitet, kundnöjdhet och trygghet. Nedan berättar vi hur; Vårt erbjudande består i allt från webbaserad riskinventering...


Läs mer om SafeatWork Sweden AB och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

SafeatWork Sweden AB

Stockholms Trafiksäkerhetscenter
18691 Vallentuna

 Visa telefonnummer

Recensioner
Trafiksäkerhetsteori för tjänstebilsförare
Kursrecensioner
(5,0)
Baseras på 1 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,8)
Baseras på 161 recensioner.
Alla recensioner för arrangören