Visa utbildning.se som: Mobil

Trafiksäkerhet och första hjälpen

SafeatWork Sweden AB
Kort om utbildningen
8 timmar
Företagsanpassad utbildning
   
Rikstäckande
Engelska

Kursbeskrivning

Skapa en säker arbetsmiljö för företagets bilförare

Vägtrafiken är en av de farligaste miljöer vi vistas i. Det gäller både för oss, våra kollegor, kunder och övriga medtrafikanter. Med utbildningen Trafiksäkerhet & Först till en olycksplats tar ni som företag ansvar över trafiken som arbetsmiljö.

Målgrupp

Denna utbildning är för er som har förare som kör bil i tjänsten och som vill uppfylla Arbetsmiljöverkets krav. Vanliga kursdeltagare är säljare, tekniker, hemtjänstpersonal, kriminalvårdare och många fler. Kort sagt är utbildningen för alla som kör bil i tjänsten, även om det är en bisyssla till de huvudsakliga arbetsmomenten. 

Kursinnehåll

En utbildning med säkerhet i fokus

  • Delmoment 1: Trafiksäkerhetsutbildning

Här får du genomföra samma förarutbildning som bland annat blåljusmyndigheter och några av världens största företag genomför. Utbildningen anpassas alltid efter just era förutsättningar och vardag. Tack vare branschens bästa instruktörer och en effektiv pedagogik få era förare nya insikter och kunskaper som leder till en förbättrad riskmedvetenhet. Utbildningen uppfyller Arbetsmiljöverkets krav och levereras på godkända och miljövänliga trafiksäkerhetscenter.

  • Delmoment 2: Först till en olycksplats

Känner du dig osäker på hur du ska göra om du kommer först till en trafikolycka? Du är långt ifrån ensam. Men hur du agerar kommer ha en mycket stor betydelse. I utbildningen Först till en olycksplats får du och dina kollegor de nödvändiga kunskaperna för att kunna utföra första hjälpen samtidigt som ni förhindrar nya olyckor på platsen.

Kursen berör bland annat följande delar:

  • Prioritering vid en olycksplats
  • Hantera och behandla skador samt att utföra livräddande åtgärder
  • Symtom samt åtgärder vid sjukdomsfall
  • Agerande enligt deninternationella standarden S-CABCDE som ersatt L-ABC.
    • Safety – Critical hemorrage – Airways – Breathing – Circulation – Disability – Exposure

Video

Upplägg

Denna heltäckande utbildning genomförs under en heldag eller 2 halvdagar. Den består av 2 utbildningsmoduler, Först på olycksplats & Trafiksäkerhetsutbildning. Båda delarna varvar teori & praktik på ett väl avvägt sätt och utförs av erfarna och pedagogiska förarinstruktörer.

Tid & plats

Utbildningen kan genomföras där och när ni önskar. Vardagar, helger & nätter, vi anpassar oss efter er vardag och strävar alltid efter att förenkla för er.

Mat & logi

Frukost, lunch och eftermiddagsfika ingår alltid på våra heldagskurser. Behöver ni logi eller transport för era kursdeltagare så har vi ett stort urval av seriösa samarbetspartners. Vi kan både erbjuda direktkontakt eller att vi även fakturerar logi & transport. 

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Trafiksäkerhet och första hjälpen, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Recensioner

Laitis
(5)
Lär sig att riskerna ökar rejält i samband med ökad fart, ex bromssträckan. Lärorikt att stå intill bilen vid bromsprov med ökad fart. Mycket bra säkerhetsutbildning kring vad man gör då man kommer till olycksplats, bra kursledare.
Gun Segerljung
(5)
mycket bra kurs.
Jonathan Johansson
(5)
Jag är positivt inställd över utbildningen. Jag tycker att det var bra och viktiga saker som togs upp och som man fick mer lärdom kring. Kursledarna var bra.

SafeatWork Sweden AB

SafeatWork Sweden AB

Vi vill vara er självklara partner och därför är vi noggranna med att verkligen lyssna in ert behov. Vårt erbjudande ska rimma med flexibilitet, kvalitet, kundnöjdhet och trygghet. Nedan berättar vi hur; Vårt erbjudande består i allt från webbaserad riskinventering...


Läs mer om SafeatWork Sweden AB och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

SafeatWork Sweden AB

Stockholms Trafiksäkerhetscenter
18691 Vallentuna

 Visa telefonnummer

Recensioner
Trafiksäkerhet och första hjälpen
Kursrecensioner
(4,8)
Baseras på 9 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,8)
Baseras på 164 recensioner.
Alla recensioner för arrangören