Visa utbildning.se som: Mobil

Trafiksäkerhet och första hjälpen

SafeatWork Sweden AB
Kort om utbildningen
8 timmar
Företagsanpassad utbildning
   
Rikstäckande
Svenska, Engelska
Trafiksäkerhetsutbildning & Första hjälpen vid en trafikolycka

Kursbeskrivning

Skapa en säker arbetsmiljö för företagets bilförare

Vägtrafiken är en av de farligaste miljöer vi vistas i. Det gäller både för oss, våra kollegor, kunder och övriga medtrafikanter. Med utbildningen Trafiksäkerhet & Först till en olycksplats tar ni som företag ansvar över trafiken som arbetsmiljö.

Målgrupp

Denna utbildning är för er som har förare som kör bil i tjänsten och som vill uppfylla Arbetsmiljöverkets krav. Vanliga kursdeltagare är säljare, tekniker, hemtjänstpersonal, kriminalvårdare och många fler. Kort sagt är utbildningen för alla som kör bil i tjänsten, även om det är en bisyssla till de huvudsakliga arbetsmomenten. 

Kursinnehåll

En utbildning med säkerhet i fokus

  • Delmoment 1: Trafiksäkerhetsutbildning

Här får du genomföra samma förarutbildning som bland annat blåljusmyndigheter och några av världens största företag genomför. Utbildningen anpassas alltid efter just era förutsättningar och vardag. Tack vare branschens bästa instruktörer och en effektiv pedagogik få era förare nya insikter och kunskaper som leder till en förbättrad riskmedvetenhet. Utbildningen uppfyller Arbetsmiljöverkets krav och levereras på godkända och miljövänliga trafiksäkerhetscenter.

  • Delmoment 2: Först till en olycksplats

Känner du dig osäker på hur du ska göra om du kommer först till en trafikolycka? Du är långt ifrån ensam. Men hur du agerar kommer ha en mycket stor betydelse. I utbildningen Först till en olycksplats får du och dina kollegor de nödvändiga kunskaperna för att kunna utföra första hjälpen samtidigt som ni förhindrar nya olyckor på platsen.

Kursen berör bland annat följande delar:

  • Prioritering vid en olycksplats
  • Hantera och behandla skador samt att utföra livräddande åtgärder
  • Symtom samt åtgärder vid sjukdomsfall
  • Agerande enligt deninternationella standarden S-CABCDE som ersatt L-ABC.
    • Safety – Critical hemorrage – Airways – Breathing – Circulation – Disability – Exposure

Video

Upplägg

Denna heltäckande utbildning genomförs under en heldag eller 2 halvdagar. Den består av 2 utbildningsmoduler, Först på olycksplats & Trafiksäkerhetsutbildning. Båda delarna varvar teori & praktik på ett väl avvägt sätt och utförs av erfarna och pedagogiska förarinstruktörer.

Tid & plats

Utbildningen kan genomföras där och när ni önskar. Vardagar, helger & nätter, vi anpassar oss efter er vardag och strävar alltid efter att förenkla för er.

Mat & logi

Frukost, lunch och eftermiddagsfika ingår alltid på våra heldagskurser. Behöver ni logi eller transport för era kursdeltagare så har vi ett stort urval av seriösa samarbetspartners. Vi kan både erbjuda direktkontakt eller att vi även fakturerar logi & transport. 

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Trafiksäkerhet och första hjälpen, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Recensioner

Snittbetyg: 4,9

Baseras på 15 recensioner.

Anna
(5)
Safe@work är otroligt proffsiga, kunniga och engagerade i den utbildning de ger. Dessutom ett väldigt trevligt och öppet bemötande. Vi hade en toppen-dag med Safe@work och kom tillbaka med massor av nya kunskaper och insikter.
Irene R, Celgene AB
(5)
Tack för en toppendag med er på Gillingebanan! Det var en otroligt bra erfarenhet (och roligt!) att få uppleva hur det är att tvärbromsa i olika hastigheter och den enorma skillnaden i stoppsträcka på olika underlag. Daniel Lundberg var en perfekt tränare, mycket kunnig, metodisk och lugn och gav många bra råd. Rundturen i säkerhetshallen var...
Visa mer
Renée Nykänen, Celgene AB
(5)
Riktigt bra team, lärorika teoridelar och väldigt bra praktiska delar. Lugna och metodiska, otroligt professionella samt vänliga. Vi hade även stor input själva på hur vi ville forma kursdagen.

SafeatWork Sweden AB

SafeatWork Sweden AB

Vill ni skapa en säker & trivsam arbetsplats?

Vi vill vara er självklara partner när ni vill skapa en säker och trivsam arbetsplats. Därför lovar vi att alltid vara noggranna med att verkligen lyssna in ert behov, skräddarsy och anpassa oss för att er hantering ska bli så...


Läs mer om SafeatWork Sweden AB och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

SafeatWork Sweden AB

Stockholms Trafiksäkerhetscenter
18691 Vallentuna

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
(4,9)
Baseras på 15 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,8)
Baseras på 245 recensioner.
Alla recensioner för arrangören