Trafiksäkerhetsutbildning

SafeatWork Sweden AB, Rikstäckande
Längd
4 timmar
Språk
Svenska ( + mer )
Längd
4 timmar
Språk
Svenska ( + mer )
Få mer information om utbildningen, arrangörerna svarar oftast inom 48h 👍

Kursbeskrivning

Trafiksäkerhetsutbildning

Förarutbildning med fokus på trafiksäkerhet

Letar du efter en förarutbildning som ger dig och dina anställda rätt kunskaper och riskmedvetenhet i trafiken? Med Safe@Works trafiksäkerhetsutbildning för företag tar ni som arbetsgivare ett viktigt steg för att öka säkerheten och uppfylla arbetsmiljöverket krav på en säker arbetsplats. I utbildningen varvas teori och praktik i väl avvägda former för att skapa en optimal utbildningsdag.

Varför välja SafeatWork Sweden AB?

Yrkesverksamma konsulter

Lärarlett samt e-learning

Nöjd kund garanti

Målgrupp

Safe@Works trafiksäkerhetsutbildning är en perfekt förarutbildning för alla företag med anställda eller konsulter som kör bil i tjänsten. Trafiksäkerhetsutbildningen är alltid anpassningsbar och skräddarsys efter hur just era förutsättningar ser ut. Tack vare våra mycket erfarna kursledare kan ni blanda förare med olika erfarenhet, fordon & arbetsuppgifter. Kursledarna anpassar ända ner på individnivå och kursen passar därför såväl den erfarna tjänstebilsföraren som den med nytaget körkort.

Kursinnehåll

På våra kursplatser finns specialbyggda lokaler som ger möjlighet till praktiska inslag även i teoriblocket. På övningsbanan fördjupar vi oss i bilarnas alltmer komplexa säkerhetssystem och inriktar pedagogiken på vad vi som förare kan göra för att undvika olyckor. Med andra ord en komplett förarutbildning som kan genomföras på en halvdag.

Video

Tid & plats

Utbildningen genomförs där och när ni önskar. Vardagar, helger & nätter, vi anpassar oss efter er och strävar alltid efter att göra utbildningsleveransen resurseffektiv för er.

Kursen kan levereras både i Sverige och utomlands. Vi har färdiga kursplatser i Stockholm, Göteborg, Malmö, Örebro, Umeå & flertalet internationella orter. 

Mat & logi

Frukost eller eftermiddagsfika ingår alltid på våra halvdagskurser. Behöver ni logi, lunch eller transport för era kursdeltagare så har vi ett stort urval av samarbetspartners. Vi kan både erbjuda direktkontakt eller att vi fakturerar er för logi & transport. 

Erbjudande

Kombinera denna halvdagsutbildning med någon av våra andra omtyckta utbildningar för att skapa en extra effektiv utbildningsdag till ett combo-pris. 

  • Populära utbildningar att kombinera med Trafiksäkerhetsutbildningen:
  • Eco driving
  • HLR

Kursledare

Era kursledare för dagen är pedagogiska trafiksäkerhetsexperter med lång erfarenhet som kursledare.

Examen, diplom m.m.

Safe@Works trafiksäkerhetsutbildning uppfyller Arbetsmiljöverkets krav

  • Varje kursdeltagare får ett personligt utbildningsbevis ihop med eventuell trafiksäkerhetspolicy.
  • Ett samlat utbildningsbevis med tillhörande innehållsförteckning för aktuell kurs skickas till beställaren.

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Trafiksäkerhetsutbildning, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.

Recensioner

Snittbetyg: 4,8

Baseras på 232 recensioner
Skriv en recension
5/5
Maria Kättström, Svk
11 mar 2024
NKJ-Jordning Svk

Bokade in en grupp från Svk

5/5
Torsten
07 mar 2024
Bra repetition och goda insikter

Kursen repeterade mycket från tidigare utbildningar. De praktiska övningarna gav många goda insikter, vid undanmanöverdelen i synnerhet framgick väldigt tydligt hastighetens bet...

Visa mer
5/5
Amanda
22 feb 2024

Mycket bra kurs. Plats för bra diskussioner och för att deltagarna skulle få ställa frågor. Lagom mycket körtid i de praktiska övningarna.

SafeatWork Sweden AB
Stockholms Trafiksäkerhetscenter
18691 Vallentuna

Vill ni skapa en säker & trivsam arbetsplats?

Idag är det 500+ organisationer, 10 av världens största företag, 8 svenska myndigheter & världens kanske mest prestigefyllda regering som ger oss förtroendet att leverera utbildning. Nu vill vi gärna hjälpa er!  Skräddarsydda utbildningar inom arbetsmiljö, sjukvård, brandskydd & trafiksäkerhet. ...

Läs mer om SafeatWork Sweden AB och visa alla utbildningar.

Highlights