Visa utbildning.se som: Mobil

Lagar & regler för utryckningsförare

SafeatWork Sweden AB
Kort om utbildningen
4 timmar
1 990 SEK exkl. moms
Företagsanpassad utbildning
   
Rikstäckande

Kursbeskrivning

Utbildning för utryckningsförare

Det här är en teoretisk utbildning som på ett effektivt och pedagogiskt sätt tydliggör ansvar, skyldigheter, möjligheter och konsekvenser vid utryckningskörning.

Effektiv och kvalitativ kompetenshöjare inom utryckningskörning

Safe@Works utbildning för utryckningsförare är väl underbyggd av forskning och praktisk tillämpning. Kursen är framtagen av våra experter med mångårig nationell och internationell erfarenhet inom området, bland annat som utbildningsansvariga hos polisen. Samma personer kommer också att vara era instruktörer och se till att kursinnehållet är skräddarsytt efter er vardag.

Målgrupp

Vilka kan gå en teoretisk utryckningsutbildning? 

Tack vare våra mycket erfarna instruktörer passar utbildningen såväl befintliga förare som nya. Har du inte tidigare genomfört praktisk körträning rekommenderar vi att du bygger på dina teoretiska kunskaper med praktik. 

I vår kompletta utryckningsutbildning kombinerar vi teori & praktik i väl avvägda former. Ni kan genomföra de olika momenten vid ett och samma tillfälle eller uppdelat på flera olika kursdagar. Med Safe@Work får ni alltid en och samma kontaktperson som säkerställer kvalitet och verklighetsanknytning.

Läs gärna mer om utbildningen på: Utryckningsutbildning med både teori & praktik

Video

Upplägg

Utryckningsutbildningen är en 4-timmars teoretisk kurs med stort utrymme för diskussion och egna reflektioner. Delar av teorin kan genomföras i verklig trafik för extra stor verklighetsanknytning. 

Webbaserad utryckningsförarutbildning

Inom kort kommer det också finnas möjlighet att genomföra en e-learning inom utryckningskörning. Samma kompetenta instruktörer jobbar tillsammans med experter inom e-learningskapande för att ta fram en optimal utbildning. Kontakta oss redan idag för mer information!

Tid & plats

Kursen är rikstäckande och kan med fördel levereras på plats hos er.

Vi levererar utbildning dygnets alla timmar, 7 dagar i veckan. 

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Lagar & regler för utryckningsförare, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

SafeatWork Sweden AB

SafeatWork Sweden AB

Vi vill vara er självklara partner och därför är vi noggranna med att verkligen lyssna in ert behov. Vårt erbjudande ska rimma med flexibilitet, kvalitet, kundnöjdhet och trygghet. Nedan berättar vi hur; Vårt erbjudande består i allt från webbaserad riskinventering...


Läs mer om SafeatWork Sweden AB och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

SafeatWork Sweden AB

Stockholms Trafiksäkerhetscenter
18691 Vallentuna

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Lagar & regler för utryckningsförare!

Arrangörsrecensioner
(4,8)
Baseras på 163 recensioner.
Alla recensioner för arrangören