Visa utbildning.se som: Mobil

Arbete på väg som e-learning

SafeatWork Sweden AB
Kort om utbildningen
3 timmar
2 350 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: e-learning - Distans
Onlineutbildning
   
Distans

Kursbeskrivning

Arbete på väg nivå 1 och 2 som webbaserad utbildning - e-learning

Minimera de risker som arbete på väg innebär. Kompetenskraven för den personal som har vägen som sin arbetsplats är omfattande, en e-learning i Arbete på väg är ett pedagogiskt och effektivt sätt att säkerställa rätt kompetens och utbildning för de som utför arbete på väg.

Målgrupp

Den här webbaserade utbildningen i arbete på väg nivå 1-2 är bland annat för dig som kör eller ska köra vägunderhållsfordon, service- och arbetsfordon. Utbildningen ger också de förkunskaper som krävs för att kunna utbilda sig till utmärkningsansvarig eller vakt & lots. Arbete på Väg nivå 3A & Arbete på Väg nivå 3B.

Nivå 1 är grundkompetens för all personal som ska utföra arbete på väg eller underhåll där Trafikverket är beställare och ingår också i utbildningen.

Önskar ni utbildningen på andra språk än svenska? Kontakta oss så tar vi fram det förslag du önskar.

Kursinnehåll

Utbildningen tydliggör de regler och krav som styr arbetet såväl som hur det egna beteendet kan påverka säkerheten på arbetsplatsen. I utbildningen får deltagaren kunskap om lagar och föreskrifter, vi går igenom vägmärken samt vad du ska tänka på vid utmärkning, bland annat enligt V3-principen. Utbildningen berör också viktiga delar som placering av skydd, utrustning och fordon.

Utbildningsinnehållet är noga utvalt för att på ett pedagogiskt och lättförståeligt sätt ge deltagaren den kunskap som krävs.

Video

Upplägg

Utbildningen består av 10 avsnitt som alla avslutas med repetitionsfrågor. I slutet av utbildningen får deltagaren göra ett prov för hela utbildningen som ger ett intyg enligt APV 1-2.

Tidsåtgången varierar beroende på din förkunskap och på hur många gånger du vill se avsnitten och göra frågorna, men ca. 3 timmar brukar vara lagom.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Arbete på väg som e-learning, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

SafeatWork Sweden AB

SafeatWork Sweden AB

Vi vill vara er självklara partner och därför är vi noggranna med att verkligen lyssna in ert behov. Vårt erbjudande ska rimma med flexibilitet, kvalitet, kundnöjdhet och trygghet. Nedan berättar vi hur; Vårt erbjudande består i allt från webbaserad riskinventering...


Läs mer om SafeatWork Sweden AB och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

SafeatWork Sweden AB

Stockholms Trafiksäkerhetscenter
18691 Vallentuna

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Arbete på väg som e-learning!

Arrangörsrecensioner
(4,8)
Baseras på 161 recensioner.
Alla recensioner för arrangören