Visa utbildning.se som: Mobil

Arbete på väg nivå 1 & 2 och SIK-kompetenskrav – e-learning

SafeatWork Sweden AB
Kort om utbildningen
3 timmar
2 590 SEK exkl. moms
Onlineutbildning
   
Distans

Kursbeskrivning

Webbaserad utbildning inom Arbete på väg nivå 1-2 & SIK-kompetenskrav

e-learning i Arbete På Väg Nivå 1 & 2  med förberedelse för SIK-certifiering. Kraven på den personal som arbetar på vägen är omfattande, genom denna e-learning kan ni säkerställa rätt kompetens och utbildning för de som utför arbete på väg. Allt på ett pedagogiskt och resurseffektivt sätt.

Målgrupp

Den här är utbildningen är för dig som kör eller ska köra vägunderhållsfordon, service- och arbetsfordon och behöver certifiering enligt SIK-kompetenskrav. Utbildningen inkluderar dels intyg för APV, nivå 1 och 2 men även kunskapsmaterial kopplade till SIK-certifiering nivå 2. Utbildningen passar även dig som behöver förkunskaper för att kunna utbilda sig till utmärkningsansvarig eller vakt & lots.

Kursinnehåll

Utbildningen tydliggör effektivt de regler och krav som styr arbetet men också hur det egna beteendet kan påverka säkerheten på arbetsplatsen. I utbildningen får deltagaren kunskap om lagar och föreskrifter inklusive vid transport av farligt gods. Vi går igenom vägmärken samt vad du ska tänka på vid utmärkning, bland annat enligt V3-principen. Utbildningen tar också upp viktiga delar som placering av skydd, utrustning, fordon & lastsäkring.

Utbildningsinnehållet är noga utvalt för att på ett pedagogiskt och lättförståeligt sätt ge deltagaren den kunskap som krävs.

Video

Upplägg

Utbildningen består av 11 avsnitt som alla avslutas med repetitionsfrågor. Utbildningen tar ungefär 3 timmar att genomföra, tidsåtgången kan variera beroende på din förkunskap och på hur många gånger du vill testa repetitionsfrågorna.

Kursen innehåller ett slutprov som ger intyg för APV, nivå 1 & 2, och en repetitionsdel som hjälper dig att öva inför SIK-provet. SIK-provet är det Trafikverket som utfärdar.

SafeatWork Sweden AB

SafeatWork Sweden AB

Vi vill vara er självklara partner och därför är vi noggranna med att verkligen lyssna in ert behov. Vårt erbjudande ska rimma med flexibilitet, kvalitet, kundnöjdhet och trygghet. Nedan berättar vi hur; Vårt erbjudande består i allt från webbaserad riskinventering...


Läs mer om SafeatWork Sweden AB och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

SafeatWork Sweden AB

Stockholms Trafiksäkerhetscenter
18691 Vallentuna

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Arbete på väg nivå 1 & 2 och SIK-kompetenskrav – e-learning!

Arrangörsrecensioner
          (4,8)
Baseras på 41 recensioner
Alla recensioner för arrangören