Visa utbildning.se som: Mobil

Roda Utbildning – Vi ger dig givande och inspirerade kompetensutveckling

Roda Utbildning

Vi på Roda Utbildning är ett av landets ledande utbildningsleverantörer när det gäller utbildning i Office-programmen, Adobe-programmen samt utbildning inom Management. Vi ordnar öppna utbildningar i Stockholm, Göteborg och Malmö samt företagsanpassade utbildningar i hela Sverige.

Rätt nivå

Alla elever har olika erfarenheter och befinner sig på olika nivåer. Med lång erfarenhet och med sin unika kompetens anpassar våra utbildare kurserna så att varje deltagare kan tillgodogöra sig utbildningen på bästa sätt. Vi erbjuder även alla deltagare att genomföra vårt kostnadsfria förkunskapstest för att säkerställa rätt nivå, http://www.roda.se/forkunskapstest/.

Bästa resultat

Vi gör en mycket noggrann uppföljning efter varje kurs som sträcker sig från kursutvärdering till djupintervjuer med utvalda kursdeltagare för att se till att vi hela tiden håller högsta möjliga kvalitet och standard.

Några av våra utbildningar:

Excel
Vi erbjuder ett stort utbud av olika kurser i Excel, så det finns en utbildning som passar just din nivå och ditt mål oavsett om du ligger på grund, fortsättning eller avancerad nivå.


InDesign
Vi lär dig hur du blir snabbare, effektivare och får ut det mesta möjliga av InDesign, det branschledande programmet inom trycksaksproduktion.


Ledarskap
Vi erbjuder ledarskapskurser på olika nivåer. För dig som är ny som chef, för dig som vill utveckla din grupp och ditt team eller för dig dig som vill utveckla ditt personliga ledarskap. Varje kurs hålls i mindre grupper och anpassas alltid efter deltagarna, så att varje deltagare får ut det mesta av utbildningen.

Ekonomi för icke-ekonomer
Detta är utbildningen för dig som jobbar med ekonomi utan att vara ekonom. Vi ger dig en helhetsbild och förståelse för ekonomi och dess olika begrepp.

Läs mer om Roda Utbildnings öppna kurser!Läs mer om Roda Utbildning

Beställ mer information


Fyll i formuläret om du vill komma i kontakt med Roda Utbildning och veta mer om deras utbildningar.

Så fungerar utbildning.se

Sök och hitta en utbildning du är intresserad av


Beställ information eller boka direkt


Du blir kontaktad av utbildningsarrangören

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av det senaste inom kompetensutveckling!