Visa utbildning.se som: Mobil

Konsten att mötas med retorik & gestaltterapi

Retorikakademien
Kort om utbildningen
1 dag
5 900 SEK exkl. moms
   
Stockholm

Kursbeskrivning

Att uppnå riktiga resultat genom riktiga möten

I vår snabba värld idag är det lätt att springa förbi både sig själv och andra. ”Effektivitet” blir ofta något som bara går snabbt - vi missar själva effekten. Allt högre krav på tillgänglighet, gör oss otillgängliga. Hur blir det då med den så viktiga, personliga, retoriken?

Att lära sig retorik utan att göra det till sitt, kan leda till att mottagaren mister förtroendet för dig. Retoriken är ett skelett, som blir tomt och opersonligt utan dig som person. Det är du som är huvudrätten. Du som är kryddan.

Det viktigaste du har är din personlighet. Det är genom riktiga möten som vi kan uppnå riktiga resultat. Retoriken hjälper dig att nå ut och gestaltterapin hjälper dig att nå in – både i andra och i dig själv. Hur påverkas du och hur påverkar du? Vem blir du i mötet?

De här dagarna tar vi avstamp i retorikens grunder, går vidare i din roll (som människa, framför titel) och hur du ser på dig själv. Vad kan du se för mönster och vilka kontaktstilar använder du dig av? Dagarna är ett samskapande med både övningar och samtal.

Målgrupp

En kurs för dig som är nyfiken på vad det innebär att verkligen mötas. Vad är kontakt och hur samskapar vi den?

Max antal deltagare: 12

Tid & plats

Vi börjar med kaffe och fralla 08.30 och kör igång 09.00. Avslut 16.00

Plats: Mariatorget 1

Investering

För- och eftermiddagsfika ingår.

Kursledare

Inez Victor, retorikcoach och gestaltterapeut under utbildning. Som samtliga utbildare inom Retorikakademien är Inez akademiskt utbildad retoriker med 16 års erfarenhet av coachning, utbildning, workshops och inspirerande föreläsningar. Inez expertområden är retorikcoachning, improvisation, teambuilding och personlig utveckling där hon arbetar både i grupp och individuellt.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Konsten att mötas med retorik & gestaltterapi, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Retorikakademien

Ta del av vårt spännande och unika kursutbud!

Vill du bli bättre på att prata inför andra? Vill du skapa ett tydligare personligt varumärke? Hålla effektiva och roliga möten, också virtuellt? Bli bra på att kommunicera i det moderna arbetslivet? Äntligen har ni Retorikakademien att vända er till...


Läs mer om Retorikakademien och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Retorikakademien

Polhemsgatan 11
112 36 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner
Bli den första att recensera Konsten att mötas med retorik & gestaltterapi!
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Konsten att mötas med retorik & gestaltterapi från Retorikakademien, fyll i dina uppgifter: