Ledarskapsprogrammet

Republify, i Helsingborg (+3 orter)
Längd
3 dagar
Pris
21 500 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
5 mars, 2024 (+5 kursstarter)
Utbildningsform
Öppen utbildning, Företagsanpassad utbildning
Längd
3 dagar
Pris
21 500 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
5 mars, 2024 (+5 kursstarter)
Utbildningsform
Öppen utbildning, Företagsanpassad utbildning
Från 21 500 SEK exkl. moms / person

Kursbeskrivning

Ledarskapsprogrammet - kontinuerlig utveckling

Vårt öppna ledarskapsprogram pågår under 3 utspridda dagar med 4 veckors mellanrum för att skapa förändring och tid att reflektera. 6 månader efter avslutat program finns möjlighet till kontinuerlig uppföljning och fördjupning i 4 steg.

Schemalagda kursdatum VÅR 2024:

 • Helsingborg – MindPark – Penthouse (Tisdagar 5 mars, 9 april, 14 maj)
 • Helsingborg – MindPark – Penthouse (Onsdagar 6 mars, 10 april, 15 maj)
 • Göteborg – Hotell Odin – Odins Tak (Torsdagar 7 mars, 11 april, 16 maj)
 • Stockholm – Freys Hotel (Tisdagar 12 mars, 16 april, 21 maj)

Kommande kursstarter

Välj mellan 5 kursstarter

5 mars, 2024

 • Öppen utbildning
 • Helsingborg

6 mars, 2024

 • Öppen utbildning
 • Helsingborg

7 mars, 2024

 • Öppen utbildning
 • Göteborg

12 mars, 2024

 • Öppen utbildning
 • Stockholm

Datum, leveransmetod etc sätts i dialog med beställare

 • Företagsanpassad utbildning
 • Sverige

Varför välja Republify?

Distansutbildningar

Kursledare med branschexpertis

Erbjuder hybridupplägg

Målgrupp

Du är rätt för denna kurs!

Givetvis för dig! Är du ny som chef eller erfaren ledare?

För oss är det ingen skillnad då vi jobbar med de personliga målen och dess uppfyllelse. Frågan om vem som ska gå vilket program förvånade oss till en början. Med gedigen erfarenhet av ledningsgruppsarbete svarar vi så här:

Är den som är äldre bättre än den som är yngre vad det gäller att leda sig själv och andra? Behöver den vara bättre som har gått många utbildningar eller kan någon ta till sig en kunskap snabbare för att den har viljan och modet att utvecklas? Är en ledningsgrupp homogen i utveckling, ålder, kunskaper och erfarenheter? Är alla nya ledare likadana?

Alla dessa frågor har olika svar. Alla som går våra ledarskaps-program har målet att de vill utvecklas mer som människor. Hos oss är det tydligt att de olika erfarenheterna, rollerna och kunskaperna deltagarna har gagnar varandra och skapar mervärde. Personlig utveckling är en färskvara som behöver underhållas. Precis som med håret hos frisören, räcker det inte att klippa sig en gång.

Vi tar varje person från där den är till dit den ska, utifrån sina egna mål. Och vi kan inte nog trycka på att blandningen av branscher, ålder och erfarenheter i våra grupper, är något som deltagarna ser som mycket positivt och utvecklande i sig.

Har du modet? Då är du rätt person.

Deltagande företag; Vi rekommenderar att man krokar arm med någon från samma företag när man går vårt ledarskapsprogram. Då det händer mycket kan det vara bra att ha någon nära till hands som förstår vad man pratar om och som kan ge extra stöd, “pepp” och tuff feedback. ​Många av våra kunder fortsätter att fylla på med fler från företaget, kontinuerligt, höst och vår, för att hålla i långsiktigt.

Vi erbjuder uppföljningar och fördjupningar med start efter ca 6 månader och vi finns alltid tillgängliga som bollplank. Några deltagare väljer att gå helt själva från sitt företag – det fungerar bra det också. Under utbildningsdagarna mixas man hela tiden med olika människor
för bästa utbyte.

Kursinnehåll

Vi jobbar tillsammans

Varje deltagare ska ha satt tydliga mål före start. Dessa checkas av för att vara uppfyllda efter avslutning. Mellan dagarna finns möjlighet att delta i zoommöten, där vi bland annat diskuterar uppkomna situationer och funderingar.

Vi har erfarenhet av att få det bästa resultatet, som varar på lång sikt. Det är när man skapar tid för reflektion och övning för att bli medveten om sina handlingar, som utveckling sker. Därför ges ledarskapsprogrammet över tid istället för att vara kompakt.

Efter utbildningen finns möjlighet till uppföljning efter ca 6 månader samt även vidare fördjupningar. Allt för att hålla kompetensen levande.

Vi jobbar praktiskt och djupt med övningar, storytelling, diskussioner och reflektion. Vi knyter an till verkligheten för att få en direkt action i arbetsliv och liv. Allting bygger på en blandning av teorier, dramakommunikation och den senaste hjärnforskningen.

Steg 1

Det Inre. Kraftfulla verktyg som får dig att stå i din fulla energi oavsett. Att leda situationsanpassat och i flow. Detta är fundamentet i ledarskap. Det är också grunden i ett professionellt och hållbart bemötande för goda affärer.

Varför?
Oavsett vad som händer, oavsett hur människor beter sig och reagerar, när något oväntat sker kan du ändå stå kvar i full energi. Du kan agera med fler perspektiv och möjligheter.

Steg 2

Det yttre. Vad ser andra? Din tydlighet. Eliminera svaga länkar och surdegar. Konflikthantering och kreativa olikheter.

Varför?
Där andra kommer i konflikt ser du att ni tänker olika och skapar möjligheter på alla plan. Du har förmåga att lyssna aktivt, coacha och skapa tydliga överenskommelser i konsensus.

Steg 3

Vi knyter ihop säcken så du kan utveckla team var du än är. Vi ger dig en intensiv snärt av presentationsteknik som lyfter dina möten på alla plan.

Varför?
Du ska kunna gå in i vilket rum/vilken situation som helst och leda situationsanpassat. Tänk om du kan behålla, och till och med öka din energi i alla möten. Vad skulle kunna hända då?

Kursledare

Utbildningen genomförs i samarbete med Likeaboss.Academy

Examen, diplom m.m.

Alla deltagare får kursintyg/diplom efter genomförd utbildning

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Ledarskapsprogrammet, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Republify
Heurlins Plats 1A
413 01 Göteborg

Republify har över 20 års erfarenhet av utbildning riktad mot yrkesverksamma inom såväl privat som offentlig sektor. Vårt fokus ligger inom Cybersäkerhet, ledarskap, kommunikation och IT-utbildningar för tekniker och systemutvecklare. Vi har ett kontrakterat nätverk av över 100 expertkonsulter både...

Läs mer om Republify och visa alla utbildningar.

Highlights