Inga recensioner än

Agila Metoder - Översiktsdag

Republify, Distans (+1 orter)
Längd
1 dag
Pris
9 900 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
25 augusti, 2023 (+4 kursstarter)
Utbildningsform
Onlineutbildning, Företagsanpassad utbildning
Längd
1 dag
Pris
9 900 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
25 augusti, 2023 (+4 kursstarter)
Utbildningsform
Onlineutbildning, Företagsanpassad utbildning
Från 9 900 SEK exkl. moms / person

Kursbeskrivning

Agila Metoder - Översiktsdag med Republify

I dagens samhälle arbetar fler och fler företag med ett agilt synsätt, men vad innebär egentligen det och hur kan er organisations dra nytta av redan existerande ramverk och best practices? 

Denna heldagsöversikt går igenom exempel på agila arbetssätt från ramverk som till exempel Scrum, LEAN, Kanban, Heart of Agile, Modern Agile med mera. Kursdagen är övningsintensiv då du som deltagare skall få en inblick i förslag som kan passa i er verksamhet och baseras på både teori men framförallt gruppövningar.

Kommande kursstarter

Välj mellan 4 kursstarter

25 augusti, 2023

 • Onlineutbildning
 • Distans

27 oktober, 2023

 • Onlineutbildning
 • Distans

8 december, 2023

 • Onlineutbildning
 • Distans

Datum och leverans sätts i samarbete med beställare

 • Företagsanpassad utbildning
 • Sverige

Varför välja Republify?

Distansutbildningar

Kursledare med branschexpertis

Erbjuder hybridupplägg

Målgrupp

Denna utbildning riktar sig både till dig som leder medarbetare såväl som du som är en del av teamet. Att skapa en agil organisation bygger på att alla, oavsett roll har en gemensam bild kring hur arbetet skall genomföras! Som extralitteratur får du tillgång till boken Agilt ledarskap i den digital värld.

Kursen kräver inga förkunskaper, men riktar sig till dig som vill få andra att växa

Kursinnehåll

Att genomföra en agil transformation är en förändring av företagets kultur vilket ofta är en stor utmaning. Först och främst bör man fundera på varför företaget ska/bör genomföra en transformation. Det är lätt att tro att det handlar om att hitta nya processer och arbetssätt, men istället handlar det om att visa en tilltro till medarbetarna och ett ömsesidigt förtroende där alla gör sitt bästa utifrån förutsättningarna just nu.

Vid en transformation måste hela ledningen vara överens om att det är en insats som behöver göras, se nyttan, och sedan praktisera ett ledarskap som stödjer det agila förhållningssättet. Extern hjälp av agila experter kan ofta underlätta förändringsresan så att genomförandet inte blir en ”quick-fix” med fel fokus. Att arbeta mot att bli mer agila är något som aldrig blir klart, det är ett mindset då resan dit är minst lika viktig, om inte viktigare, än att nå målet i sig.

Som i alla processer bygger förändringsarbete på kontinuerlig kommunikation och målet att hitta ett gemensamt synsätt på vart vi är på väg och varför vi tillsammans gör detta arbete. Att då även ställa krav på engagemang är viktigt för att hela gruppen skall känna att det vi gör är lika viktigt för alla!

Är ni själv i början av eller kanske redan påbörjat en agil resa har vi flera utbildningar som kan stötta och förenkla er väg.

Innehåll

 • Agilt tänkande vs traditionell projektmetodik
 • Det agila manifestet
 • Hur och varför metoderna fungerar
 • Agila metoder – historik
 • Genomgång Scrum och Kanban
 • Lean – historik och principer
 • Retrospektiv

Examen, diplom m.m.

Alla deltagare får kursintyg/diplom efter genomförd utbildning

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Agila Metoder - Översiktsdag, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!
Republify
Heurlins Plats 1A
413 01 Göteborg

Republify har i genomsnitt 20 års erfarenhet av utbildning riktad mot yrkesverksamma inom såväl privat som offentlig sektor. Vårt fokus ligger främst på utbildning inom IT-säkerhet, ledarskap/kommunikation och tekniska IT-utbildningar. Vi har ett kontrakterat nätverk av över 100 expertkonsulter inom...

Läs mer om Republify och visa alla utbildningar.

Highlights