Visa utbildning.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din utbildning? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka utbildning. Läs mer här.

Recensioner av Miljölagstiftning

Snittbetyg: 4,4

Baseras på 57 recensioner.

Anna Johansson
(4)
Gav bra överblick över gällande lagstiftning
Lars-Gunnar Ritzén, Repligen Sweden AB
(4)
Gav en bra överblick över miljölagstiftningen
Frida Stenarson
(5)
Högt tempo och en bra fingertoppskänsla hos kursledaren för vilken nivå kursdeltagarna låg på och vilka frågor som var relevanta i de olika delarna.
Kinga Hejzner, Scania Södertälje
(5)
Det var en intressant kurs. Jag har lärt mig mer om Miljöbalken och har fått svar på alla mina frågorna.
Mats Brottare Addtech Nordic AB
(4)
Bra ledare som förklarade på ett vardagligt vis. Svårt ämne blev lite mera förståeligt. Även om man inte dagligen jobbar med frågorna. Bra lokal, ligger mkt centralt och enkelt att ta sig dit.
Karin Tubbin, MEKOM
(5)
Mycket bra kurs som gav en bra överblick om miljölagstiftning. Även bra kursmaterial som man har nytta av i sitt arbete. Kursföreläsarens erfarenhet gjorde att man fick bra exempel på hur lagarna ska tillämpas.
Johanna Åhs, OKQ8 AB
(4)
Det var en intressant och givande dag som gav nya kunskaper inom området miljölagstiftning. Trevlig och kunnig kursledare som guidade oss genom dagen på ett mycket bra vis. Rekommenderar kursen för dig som behöver lite mer kött på benen gällande miljölagstiftning.
Annmari Juto
(5)
Utbildningsdag som berörde de för mig viktigaste delarna i Miljölagstiftningen.
Björn Jagerskog, Husqvarnagroup
(5)
Jag tycker att det var en bra utbildning med ett bra innehåll. Gruppens storlek var bra. Föreläsaren var vädigt kunnig och bra på att förmedla innehållet. Dock kan jag tycka att man skulle behövt en dag till för att lära sig ännu mer. Men som helhet, mycket bra kurs.
Anders Sjöland
(5)
Jag är ganska ny i min roll som miljösamordnare på mitt företag. Jag kände innan kursen att detta kan vara en alldeles för hög nivå för min del. Jag blev positivt överraskad på vilken nivå som kursen hölls. Kompetent kursledare, bra kursmaterial och bra kursinnehåll.
Nicolina
(5)
Bra innehåll för en endagarskurs. Konkret med bra verkliga exempel.
Camilla Iregren
(4)
Bra kursledare, tydlig och mycket praktiska exempel
Patrik Gustafsson
(4)
Utbildningen var saklig och grundlig. Det utfördes på ett sätt som var enkel för oss som inte hade så mycket kunskaper i ämnet innan. Möjligt att den skulle behöva en dag till för att ge utrymme för ännu mer diskussioner i gruppen som jag upplevde som mycket positivt och lärorikt.
Mikael Kopp
(5)
Utbildningsdagen var mycket bra och gav en grund gällande miljölagstiftning för mitt vidare arbete som revisor inom miljöområdet.
Annika
(5)
Kursen motsvarade mina förväntningar. Tydlig genomgång och kursledaren fokuserade på det som var mest relevant för oss deltagare.
Bjarne Karlsson
(5)
Bra kunnig lärare. Bra med gruppövning samt individuellt.
Anna Ternbom
(5)
En bra utbildning som ger en allmän bild av miljölagstiftningen
Anna
(4)
Kursen höll mycket hög kvalitet och gav en bra sammanställning över vilka fokusområden lagen kräver att man har koll. Bra och nyttigt kursmaterial, god lärare och fantastisk mat. Har man arbetat inom miljöområdet ett tag är det nog inte mycket nytt som lärs ut men det är en utmärkt kurs för den som är ny eller kanske inte arbetat så mycket med ...
Visa mer
Susanna
(4)
Informativ utbildning med bra kursledare.
Mathieu Ducornet
(4)
Bra kurs
Ingegärd K-Irebäck
(5)
Bra och tydlig genomgång. Lätt att förstå hur lagstiftningen påverkar företaget.
Malin Klockars
(4)
Jag fick en bra inblick i uppbyggnaden kring miljölagstiftningen. Vilka områden som täcks av lagarna och vad som ingick. Vi hade mindre grupparbete efter varje del vilket gjorde att man inte släppte fokus. Bra kursledare som höll igång kursen på ett bra sätt.
Annika
(5)
Lärorik kurs som tog upp grunderna inom miljölagstiftning på ett lättsamt sätt. Bra introduktion för mig inom miljöledningsarbetet. Även bra upplägg med teori varvat med övningsuppgifter och diskussioner.
Johanna
(5)
Kursen var väldigt bra. Nivå och upplägg passade mig utmärkt i mitt arbete som miljösamordnare.
Louise Fagerheim
(4)
Bra nivå på kursen för mig som ny i ämnet. Bra kursledning och mix mellan praktiska och teoretiska uppgifter.
Så fungerar utbildning.se

Sök och hitta en utbildning du är intresserad av


Beställ information eller boka direkt


Du blir kontaktad av utbildningsarrangören

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av det senaste inom kompetensutveckling!