Visa utbildning.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din utbildning? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka utbildning. Läs mer här.

Recensioner av Hållbarhetsredovisning enligt GRI Standards

Snittbetyg: 4,5

Baseras på 11 recensioner.

Anna Axelsson
(4)
Det har varit ett bra stöd i arbetet med vår GRI rapportering.
T. Stoyanova
(5)
Det var väldigt lärorikt, med en bra balans mellan teori och praktik. Fokus var på förståelse av grunderna och de viktigaste aspekterna för arbetet med hållbarhetsredovisning, men det fanns även utrymme för öppen diskussion av speciella fall och situationer.
Ingegerd Svensson
(5)
GRI-utbildningen genomfördes som en kurs med begränsat antal deltagare, vilket gjorde att den blev mycket väl anpassad efter varje företag. Kursledaren var mycket kunnig och hade många års praktisk erfarenhet av GRI-arbete inom flera olika sektorer. Kursdeltagarna fick en noggrann genomgång av arbetsgången vid framtagningen av en hållbarhetsr...
Visa mer
Sanne
(4)
Då vi bara var fem deltagare så kunde vi delge varandras erfarenheter vilket gjorde kursen mer praktisk än teoretisk. Tiden gick förvånansvärt fort!
Fredrik Persson
(4)
Kursen hade ett bra upplägg med grundläggande information samt bra exempel. Det bästa med kursen var dock kursledaren som är mycket erfaren och hon bjöd in hela gruppen till diskussioner. Tack vare att vi var så få deltagare så blev det mycket erfarenhetsutbyte mellan deltagarna. En mycket givande kurs som vi har nytta av i vårt fortsatta hållba...
Visa mer
Linn Snarset
(5)
Superbra kurs! Väldigt givande på många sätt. Jag lärde mig mycket om GRI enl hållbarhetslagen , upplevde att vi också gick in lite i detalj vilket var toppen. Det fanns ett stort utrymme att ställa frågor, och att diskutera, vilket var bra. Väldigt bra kursledare!
Anna Granström
(4)
Gav ökad förståelse för arbetet med hållbarhetsrapportering. Man kände sig stärkt efteråt, inte skräckslagen såsom det kan vara med kurser i ämnen man inte har så stora förkunskaper i.
Martin jillbratt
(5)
Mycket bra och givande kurs
Tanja Turkanovic
(4)
Bra utbildning med konkreta råd och relevant information. Ganska mycket material som kräver fler timmar/dagar att gå igenom, därför något sänkt betyg.
Madeleine Rinne
(5)
Utbildningen gav mig en bra förståelse kring innebörden och uppbyggnaden av hållbarhetsredovisning enligt GRI G4. Det var en bra blandning mellan teori och praktik. Jag gick därifrån full av inspiration och med ny kunskap som jag tar med mig i mitt fortsatta arbete.
Kjell
(4)
Kursen ger en övergripande kundskap gällande GRI vilket underlättar arbetet med kommunikation och sammanställning av slutprodukt.
Så fungerar utbildning.se

Sök och hitta en utbildning du är intresserad av


Beställ information eller boka direkt


Du blir kontaktad av utbildningsarrangören

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av det senaste inom kompetensutveckling!