Visa utbildning.se som: Mobil

Recensioner av Grundläggande kvalitetsledning, enligt ISO 9001

Snittbetyg: 4,3

Baseras på 61 recensioner.

Carolina
(5)
Ger verktyg och kunskap för att jobba vidare med standarden på hemmaplan. Man får med sig en helhetsförståelse genom teoretiska genomgångar varvat med praktiska övningar. Rekommenderar verkligen denna och Rambolls andra utbildningar inom samma område!
Edna
(1)
Ser inte hur den kan stötta mig i mitt arbete att driva ett ledningssystem. För grundläggande att rikta sig till den målgruppen.
Johan Sund, kursansvarig Grundläggande kvalitetsledning enligt ISO 9001:2015 Kommentar:
Tack för dina synpunkter. Vi tycker att det är mycket tråkigt att utbildningen inte uppfyllde dina förväntningar. Utbildningen är en grundkurs och ämnar att ge grundkunskap om standardkraven och vad de innebär för en verksamhet.
Julia, Murpoolen i Skåne AB
(5)
Mycket intressant och lärorikt! Bra engagemang av kursledaren.
Evangelina Mitsou Serstech AB
(5)
very good training, interactive, focused on QMS
Camilla Åkerström, IA Industriarmatur AB
(5)
En mycket bra utbildning som gav de grundläggande kraven för ISO 9001:2015 och vad som gäller nu, mot tidigare versioner (innan år 2000 och efter år 2000). Det blandades bra mellan utbildning, egna frågor och erfarenheter, diskussioner och arbetsuppgifter. Utbildningen gav mig nya verktyg och idéer för att jobba vidare med ISO 9001 i vår verks...
Visa mer
Peter Andersson
(5)
Mycket bra kurs. Bra upplägg, bra innehåll och mycket kompetent kursledare
Susanne otasevic
(3)
Jag fick översätta det föreläsaren pratade om till att få in det i min organisation (kommun) i socialomsorg. Hon förklarade på ett bra sätt så att jag kunde göra den översättningen. Det var roliga övningar samt inspirerande moderator.
Mathilda
(5)
Detta är andra kursen jag går via RSM&Co, och jag är fortfarande lika nöjd. Engagerade lärare och super bra material. Den teoretiska inlärningen blandas med praktiska exempel och övningar, mycket givande.
Syle Bogiqi
(4)
Uppskattade föreläsarens struktur och tips från verkligheten.
Piotr Biernat
(5)
Svårt att hitta något fel med kursen.
Isa Jakobsson
(5)
Jag är väldigt nöjd med utbildningen Grundläggande kvalitetsledning, enligt ISO 9001 som motsvarade mina förväntningar. På grund av de små klasserna hade läraren möjlighet att anpassa utbildningen efter deltagarnas intresse och gå in på relevanta områden djupare. Det fanns också stora möjligheter att ställa frågor och att ha en dialog kring ämnet.
Jerry Andersson
(4)
Bra grundläggande utbildning.
Henrik Zander
(5)
Mycket konkreta exempel från vardagen vilket gör att man kan ta åt sig informationen betydligt lättare. Bra med gruppuppgifter.
Magnus Karlsson
(4)
Bra engagerad kursledare som lättade upp ämnet så att alla förstår
Laila Nilsson
(5)
Jag är supernöjd! Upplägget var bra, utbildningen kändes relevant och pedagogiskt. Lagom mycket teori varvat med praktiska övningar, vilket gjorde att man förstod hur det hela fungerade.
thomas johansson
(4)
Föreläsaren gjorde ett på förhand tråkigt ämne till en intressant och givande kurs.
Martin
(4)
Bra kurs som gav mycket kött på benen. Det bästa vara att uppdelningen mellan föreläsningar och grupparbeten var väl avvägt.
Jonas
(3)
Bra lärare, bra innehåll och innehållsrika övningar
Fredrick
(4)
Grundläggande kvalitetsledning, enligt ISO 9001 var kursen vi valt att gå för att kunna sköta våra internrevisioner själva och för att bättre förstå vikten av bra kvalitetsledning, vi hade Johan Sund och han var väldigt enkel att lyssna på och förstå vad han ville förmedla, bra på att förklara när man hade några funderingar, Jag skulle inte tvek...
Visa mer
Elin
(5)
Bra lärare, bra lokaler och det uppskattades att det inte var så stor grupp.
Anna i Norrköping
(5)
Mycket bra, konkret och lättillgänglig utbildning som gör att det faktiskt känns möjligt att omsätta sina nya kunskaper i praktiken på hemmaplan. Pedagogisk kursledare, bra "nivå" (inte för torrt, teoretiserat eller högtravande som det ibland kan bli med ISO). Rekommenderas!
Micael
(5)
Mycket bra nivå på utbildningen, en kurs som passar alla områden.
Linda
(4)
Givande
Malevil Ljunggren
(4)
Ger en god förståelse för sambandet mellan kvalitetsarbetets olika delar.
Jan Asplund
(4)
Kursen var väldigt bra och det var väldigt roligt att det var många deltagare med olika bakgrund. Kursledaren var tydlig och uppmuntrade diskussioner.
Så fungerar utbildning.se

Sök och hitta en utbildning du är intresserad av


Beställ information eller boka direkt


Du blir kontaktad av utbildningsarrangören

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av det senaste inom kompetensutveckling!