Visa utbildning.se som: Mobil

Få struktur på ditt hållbarhetsarbete - Webbinarium

Ramboll
Kort om utbildningen
1 timme
0 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: Titta på webbinariet när du vill - Distans
Onlineutbildning
   
Distans

Kursbeskrivning

Är du nyfiken på hur du kan koppla på hållbarhetsfrågorna till din verksamhetsutveckling och ditt ledningssystem? Eller vill du få in hållbarhet mer strukturerat i din verksamhet? Missa inte vårt kostnadsfria webinarium där vi delar med oss av våra bästa tips!

På detta webinarium kommer du få veta mer om hur du kan hantera hållbarhetsfrågor på ett systematiskt och strukturerat sätt. Vi kommer ge exempel på metodiken i ledningssystem och hur den är lämplig att använda för att hantera olika typer av hållbarhetsfrågor. Vi kommer också ge exempel på standarder för hållbarhet och normgivande initiativ som kan användas som stöd och utgångspunkt när du bygger upp eller vidareutvecklar ditt hållbarhetsarbete.

Anmäl dig nedan för att få tillgång till en inspelad version av vårt populära webbinarium!

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Få struktur på ditt hållbarhetsarbete - Webbinarium, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Ramboll

Ramboll

Utbildning

Under 2018 blev utbildnings- och konsultföretaget RSM&CO en del av Ramboll. Nu tar vi steget fullt ut till att heta Ramboll även i vår utbildningsverksamhet och vi har lanserat vår nya webb för utbildning. Ramboll är en ledande samhällsrådgivare med...


Läs mer om Ramboll och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Ramboll

Ramboll
Vädursgatan 6
412 50 Göteborg

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Få struktur på ditt hållbarhetsarbete - Webbinarium!

Arrangörsrecensioner
(4,3)
Baseras på 633 recensioner.
Alla recensioner för arrangören