Visa utbildning.se som: Mobil

Onlineföreläsning om autism

Quam Utbildning AB
Kort om utbildningen
4 timmar
2 995 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: Löpande start. Starta när du vill. - Distans
Onlineutbildning
   
Distans
autism

Kursbeskrivning

Föreläsning om autism

Detta är en inspelning av två halvdagsföreläsningar om autism. Föreläsare Anne Lundin. Total föreläsningstid cirka fyra timmar. Föreläsningen är uppdelad i sju delar vilket gör det enkelt att till exempel se ett avsnitt i taget på APT.

Till skillnad från våra utbildningar (där priset gäller per person och varje deltagare får en egen inloggning) är denna föreläsning tänkt att ses av en hel arbetsgrupp samtidigt och priset gäller oavsett antal deltagare. Köparen har obegränsad tillgång till föreläsningen i tre månader.

På Quam Utbildning AB:s youtubekanal kan du hitta klipp från föreläsningen.

Målgrupp

Personal som arbetar inom verksamheter för personer med autism, till exempel verksamheter inom socialpsykiatrin eller enligt LSS men också till andra yrkesgrupper som i sitt arbete möter personer med autism, till exempel skola, arbetsförmedling, socialtjänst, HVB-hem eller äldreomsorg, både i kommunal och privat regi.

Kursinnehåll

  • Diagnosmanualer och diagnoskriterier.
  • Exekutiva funktioner.
  • Central koherens.
  • Perceptionsavvikelser.
  • Theory of mind.
  • Samsjuklighet.
  • Generella tips.

Upplägg

Kunden har tillgång till utbildningen under tre månader från första inloggningen. Det är möjligt att genomgå de olika avsnitten i vilken ordning man vill och man kan också besöka varje avsnitt flera gånger.

Full ångerrätt gäller inom 14 dagar från det att kunden mottagit bekräftelsemejlet, förutsatt att distansutbildningen inte är påbörjad. När kursen är startad i Quams utbildningsplattform upphör ångerrätten att gälla

Investering

Priset för föreläsningen är 2995:- och det ger obegränsad tillgång till föreläsningen under tre månader. Till skillnad från våra utbildningar (där priset gäller per person och varje deltagare får en egen inloggning) är denna föreläsning tänkt att ses av en hel arbetsgrupp samtidigt.

Kursledare

Anne Lundin: Jag har arbetat inom verksamheter för personer med funktionsnedsättningar sedan 1979 och 15 av dessa år har jag arbetat som enhetschef. Jag har arbetat på vårdhem, gruppbostäder, korttidshem, daglig verksamhet och med personlig assistans och ledsagare. De senaste 15 åren har jag arbetat med handledning och utbildning om neuropsykiatriska funktionsnedsättningar. När det gäller teoretiska kunskaper är jag från början utbildad vårdare och har drygt tre års högskolestudier inriktade på handledning och neuropsykiatriska funktionsnedsättningar.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Onlineföreläsning om autism, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 3 recensioner.

Susanne Simonsson Stödpedagogutbildningen YH Söderköping
Anne har på ett pedagogiskt och värdefullt sätt gett mig mer förståelse och kunskap inom autism. Upplägget av kursen är väldigt bra då Anne ger mycket konkreta exempel från verkligheten på det hon föreläser om, och man har möjlighet att ta pauser och gå tillbaka om det är någonting man inte riktigt förstod. Stort tack!
Ann Taaveniku stödpedagog daglig verksamhet
Anne har ett bra koncept att lära ut på, hon blandar med fakta och verkliga upplevelser från livet det blir mera verkligt och förstående de som har en litet begrepp om autism. Anne beskriver hela sin föreläsning på ett mycket beskrivande sätt, och jag gillar att hon tar saker från det verkliga livet där man lever just nu. Som förälder ti...
Visa mer
Gabriella, Stödpedagogutbildningen, YH Nyströmska Skolan.
Jag är väldigt nöjd med utbildningen. Utbildningen har gett mig nytt synsätt av problematiken kring autism. Anne Lundin tar upp relevant information och förklarar tydligt och pedagogiskt men även, som jag anser är viktigast, tar upp konkreta exempel. De konkreta exemplen är många och gör att man får en djupare förståelse. Från den här utbildnin...
Visa mer

Quam Utbildning AB

Välkommen till Quam Utbildning AB

Quam Utbildning AB erbjuder föreläsningar, uppdragsutbildningar och webbutbildningar inom områdena neuropsykiatriska funktionsnedsättningar, psykiska funktionsnedsättningar och sjukdomar, kognitiva funktioner samt samsjuklighet. VI föreläser också om vård - och stödsamordning samt samsjuklighet och samverkan. Vi upplever att det blir allt vanligare med...


Läs mer om Quam Utbildning AB och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Quam Utbildning AB

Bråttensby Norensberg
524 91 Herrljunga

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
(5,0)
Baseras på 3 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,8)
Baseras på 30 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Onlineföreläsning om autism från Quam Utbildning AB, fyll i dina uppgifter: