Visa utbildning.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din utbildning? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka utbildning. Läs mer här.

Nyckeln till hållbart företagande - Medarbetarna

PURE ACT
Kort om utbildningen
2-3 timmar
Nästa tillfälle: Bokas på förfrågan - Stockholm
Stockholm, Sundsvall, Umeå
Svenska
Kommande starter
Stockholm
Bokas på förfrågan

Sundsvall
Bokas på förfrågan

Umeå
Bokas på förfrågan

Kursbeskrivning

Utbildning_Medarbetarnas_makt_PURE_ACT

Medarbetarnas makt 

Hållbarhetsarbete inleds oftast med analys, planering och upprättande av policys och riktlinjer. Dessa uppgifter är viktiga för att säkerställa att rätt insatser prioriteras men det verkliga förändringsarbetet påbörjas först när de planerade insatserna verkställs. Verkställandet kan ingen åstadkomma på egen hand utan i detta skede krävs samarbete.

Denna workshop hjälper er att ta steget från planeringsfas till implementeringsfas. Vi diskuterar varför hållbart företagande är så viktigt och analyserar hur medarbetarna kan bidra till förändring i sina olika yrkesroller. Målet är att inspirera, skapa Vi-känsla och därigenom bidra till hållbar utveckling. 

Med oss får hållbarhetsarbetet effekt samtidigt som det blir roligt, enkelt och lönsamt - Boka din utbildning idag eller gör en intresseanmälan för mer information! 

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om utbildningen påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Målgrupp

Alla företagets medarbetare

Upplägg

  • Omvärldscheck
  • Vad är hållbar utveckling?
  • Medarbetarnas roller och nätverk
  • Globala målen 
  • Era interna riktlinjer för hållbarhet 
  • Gruppuppgift 
  • Diskussion och presentation 

Tid & plats

Utbildningen tar ca 2-3 timmar. Vi håller till i era lokaler alternativt om ni önskar att vi bokar lokal på Möteskontoret, S:t Eriksgatan 9 i Stockholm.

Investering

Gruppris offereras

Kursledare

Kursledarna är grundare av PURE ACT som hjälper företag att arbeta med hållbarhet och rapportera enligt Hållbarhetslagen. De innehar magisterexamen i företagsekonomi med inriktning redovisning och revision. 

Examen, diplom m.m.

Deltagarna får ett diplom

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Nyckeln till hållbart företagande - Medarbetarna , direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 4 recensioner.

Ulf Andersson, VD
(5)
ZILLOMAN har med Puré Act ett pågående hållbarhetsarbete som kursen balanserade väl mot den grundläggande kursplanen.
Elin, ZILLOMAN
(5)
Kursen var väldigt engagerande och inspirerande och lika så kursledarna. Värdefullt att bli medveten om sina val och sin egen livsstil kopplat till möjligheten att påverka.
Robert Molander (Zilloman)
(5)
Kursens innehåll bär värde för framtiden. Kursens alla delar är enkla att förstå och man får i mellan åt ägna sig åt diskussionsarbete, få koll på sina egna utsläpp och få förståelse på verkligheten idag allt för att man själv ska upptäcka och på så sätt komma ihåg innehållet för långtid framöver. En välplanerad kurs där inget finns av slupen u...
Visa mer

PURE ACT

PURE ACT

Våra utbildningar riktar sig till företagsledning, avdelningschefer och medarbetare men de kan också tilltala den allmänt hållbarhetsintresserade. Med digitalt material, tydliga företagscase och praktiska övningar paketerar vi våra utbildningar på ett modernt och effektivt sätt. Våra utbildningar är en del i...


Läs mer om PURE ACT och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

PURE ACT

Hälsingegatan 15
113 23 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
(5,0)
Baseras på 4 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(5,0)
Baseras på 9 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Mer inom området

Liknande utbildningar