Visa utbildning.se som: Mobil

Samtal och behandling på distans – Hur man bäst använder video, telefon, chatt och textmeddelanden i det professionella mötet

Psykologpartners W & W AB
Kort om utbildningen
1 dag
3 000 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2021-03-12 09:00 - Stockholm
Sista ansökan: En månad innan kursstart.
Öppen utbildning
   
Stockholm

Kursbeskrivning

Digital psykologi

Välkommen till en utbildningsdag för dig som vill utveckla din kunskap och dina färdigheter i digital kommunikation. Den tekniska utvecklingen för med sig otaliga möjligheter för vårdgivare och vårdtagare, förutsatt att vi kan dra nytta av styrkorna och parera svagheterna som de olika kommunikationskanalerna för med sig. Kunskap och kompetens inom detta område blir alltmer relevant för psykologer, socionomer och andra yrkeskategorier i dagens samhälle. Den här kursen är för dig som har börjat, vill börja med eller bara vill lära sig mer om professionella möten på distans.

Syfte

Under utbildningsdagen kommer vi att gå igenom kunskapsläget kring de olika formerna av kommunikation som används vid distansbesök, med extra fokus på videobesök. Vi kommer att diskutera skillnader och likheter samt för- och nackdelar mellan video-, chatt-, telefon- och textkommunikation. Dagen innehåller en teoretisk grund varvat med praktiska tips, demonstrationer och övningar.

Målgrupp

Utbildningen riktar sig till yrkesverksamma inom vård, hälsa och omsorg samt andra som i sina verksamheter arbetar med, eller kommer att börja arbeta med, digitalt bedömnings- eller förändringsarbete. Innehållet är särskilt relevant för dig som arbetar med psykologisk behandling på distans.Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en utbildning påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Investering

3000 kr exkl. moms.

Om tre eller fler anmäls från samma arbetsplats ges 10 % rabatt

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Samtal och behandling på distans – Hur man bäst använder video, telefon, chatt och textmeddelanden i det professionella mötet, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Psykologpartners W & W AB

Psykologpartners W & W AB

Psykologpartners

Psykologpartners har spetskompetens inom psykologi. Inom psykologins alla delar. Vi ger både längre och kortare utbildningar såväl som skräddarsydda utifrån organisationers behov. Spetskompetens inom utbildning, handledning och psykologisk behandling med hjälp av Sveriges bästa psykologer. Vi erbjuder utbildning för dig inom skola, psykiatri,...


Läs mer om Psykologpartners W & W AB och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Psykologpartners W & W AB

Kammakargatan 22
111 40 Stockholm

Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Samtal och behandling på distans – Hur man bäst använder video, telefon, chatt och textmeddelanden i det professionella mötet från Psykologpartners W & W AB, fyll i dina uppgifter:

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Samtal och behandling på distans – Hur man bäst använder video, telefon, chatt och textmeddelanden i det professionella mötet!

Arrangörsrecensioner
(4,4)
Baseras på 124 recensioner.
Alla recensioner för arrangören

Liknande utbildningar