Visa utbildning.se som: Mobil

Leda i balans - Hållbart ledarskap i praktiken

Psykologpartners W & W AB
Kort om utbildningen
2 dagar
15 000 SEK exkl. moms
   
Norrköping

Kursbeskrivning

Kursbeskrivning


Dagens chefer ställs ofta inför krav från olika håll, komplexa arbetsuppgifter och ständiga dilemman att hantera – ofta med ett högt tempo och ibland motstridiga förväntningar. Att utföra detta arbete med bibehållen balans, i och utanför arbetet, är en utmaning. Den stressrelaterade ohälsan hos chefer har ökat senaste åren och många chefer efterfrågar stöd till en balanserad arbetsmiljö.

Denna kurs erbjuder stresshantering för chefer och personer med ledningsansvar, utifrån modern arbetslivsforskning. Fokus ligger på att skapa en hållbar vardag med adekvat återhämtning. I små grupper om max 6 personer varvas teori, reflektion, erfarenhetsutbyte och strategier för att hantera de krav som ställs i rollen som ledare.

Vi följer Folkhälsomyndighetens riktlinjer och begränsar antalet deltagare enligt rekommendationerna. Utbildningslokalen är rymlig, för att säkerställa avståndet mellan deltagarna.

Utbildare

Kursen leds av Anna Zetterqvist, leg. Psykolog.
Anna arbetar med organisations- och ledarskapsutveckling och har lång erfarenhet av stresshantering på individ-, -grupp och organisationsnivå.

Datum

15 september kl. 9:00-11:30 (samma tid samtliga datum)
29 september
13 oktober
29 oktober
10 november

Uppföljning 23 februari 2022.

Uppföljning av handlingsplan, återkoppling och vidmakthållandeplan.
Pris: 2500 kr/person/tillfälle

Observera att anmälan är bindande.

Kursens mål

Efter avslutad kurs är målet att du ska ha förbättrat din förmåga att hantera de krav som ställs på dig, utforskat och testat alternativa strategier och utformat en personlig handlingsplan för en balanserad arbetsmiljö.MålgruppKursen vänder sig till dig som är chef eller har arbetsledande uppgifter, samt upplever ett behov av att förändra eller hjälp att vidmakthålla en balanserad arbetssituation. Kursen är öppen för chefer på olika nivåer samt med olika grad av erfarenhet.

Efter kursen

Möjlighet till individuell chefscoachning finns.

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en utbildning påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Leda i balans - Hållbart ledarskap i praktiken, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Psykologpartners W & W AB

Psykologpartners

Psykologpartners har spetskompetens inom psykologi. Inom psykologins alla delar. Vi ger både längre och kortare utbildningar såväl som skräddarsydda utifrån organisationers behov. Spetskompetens inom utbildning, handledning och psykologisk behandling med hjälp av Sveriges bästa psykologer. Vi erbjuder Utbildning för dig psykiatri, vård- och...


Läs mer om Psykologpartners W & W AB och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Psykologpartners W & W AB

Kammakargatan 22
111 40 Stockholm

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Leda i balans - Hållbart ledarskap i praktiken!

Arrangörsrecensioner
(4,4)
Baseras på 125 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Leda i balans - Hållbart ledarskap i praktiken från Psykologpartners W & W AB, fyll i dina uppgifter: