Visa utbildning.se som: Mobil

Handledning utifrån beteendeanalys - Specialistkurs för psykologer

Psykologpartners W & W AB
Kort om utbildningen
6 dagar
16 500 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: Hösten 2020 - Stockholm
Öppen utbildning
   
Stockholm

Kursbeskrivning

Psykologpartners är glada att erbjuda en specialistutbildning som fördjupar dina kunskaper i beteendeanalys och hur den kan tillämpas i handledning. Utbildningen syftar till att förstå handledningssituationer och grupper samt att ta fram interventioner baserade på beteendeanalysen.

Som psykologer arbetar vi ofta konsultativt och handleder andra personalgrupper i att utföra socialt arbete och detta är något som inte avhandlas i någon större utsträckning under psykologutbildningen. Denna kurs syftar till att fördjupa kunskapen kring viktiga handledningsfrågor så som hur vi kan stötta individer i en arbetsgrupp att utvecklas professionellt och i hur de bemöter andra, hur de tar hand om sig och sina kollegor och hur de kan hitta sin roll på arbetet.
Målgrupp


Utbildningen riktar sig till legitimerade psykologer som har beteendeanalysen som redskap i sitt arbete och vill fördjupa sina kunskaper i hur detta redskap används i handledning och hur vi kan förstå det som sker i handledning utifrån inlärningsteoretiska principer. Deltagarna ska ha åtminstone ett pågående handledningsuppdrag under utbildningen som examinationsuppgiften baseras på.
Inom specialiseringen för psykologer är utbildningen en breddkurs som kan passa studerande inom klinisk inriktning, pedagogisk inriktning samt inriktningen arbetslivets psykologi.

Kunskapskrav för att delta på kursen är att du har grundläggande kunskaper i inlärningsteori och beteendeanalys.

Datum & plats

Stockholm hösten 2019

Investering

Pris
16 500:- + moms. I priset ingår för- och eftermiddagsfika samt material och intyg. Om tre eller fler anmäls från samma arbetsplats ges 10 % rabatt.

Examen, diplom m.m.

Lärandemål

Efter avslutad kurs förväntas den studerande kunna:

  • Identifiera och förklara inlärningsteoretiska principer i en handledningssituation och kunna tillämpa principerna i handledningen.
  • Redogöra för sambandet mellan inlärningsteori, funktionell analys och intervention i handledningen och illustrera detta i den skriftliga beteendeanalysen.
  • Framställa ett individualiserat handledningsupplägg för en specifik handledningsgrupp motiverat av hypoteser från beteendeanalysen.
  • Identifiera problem som kan uppkomma i handledningar utifrån inlärningspsykologisk förståelse och analysera hur dessa situationer kan lösas.
  • Illustrera och till viss del omsätta de viktigaste interventionerna inom området.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Handledning utifrån beteendeanalys - Specialistkurs för psykologer, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Psykologpartners W & W AB

Psykologpartners W & W AB

Psykologpartners

Psykologpartners är ett företag som erbjuder konsulttjänster inom tillämpad beteendeanalys (TBA) och kognitiv beteendeterapi (KBT). Våra tjänster syftar till att förändra beteenden och öka handlingsfriheten hos våra kunder och klienter. Psykologpartners arbetar över hela Sverige och vår vision är att gynna...


Läs mer om Psykologpartners W & W AB och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Psykologpartners W & W AB

Kammakargatan 22
111 40 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Handledning utifrån beteendeanalys - Specialistkurs för psykologer!

Arrangörsrecensioner
(4,4)
Baseras på 124 recensioner.
Alla recensioner för arrangören