Visa utbildning.se som: Mobil

Grundutbildning i Motiverande Samtal, MI (inklusive kodning)

Psykologpartners W & W AB
Kort om utbildningen
3 dagar
8 500 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2021-05-10 09:00 - Distans
Sista ansökan: En månad innan kursstart.
Onlineutbildning
   
Distans

Kursbeskrivning

Distans

Kursen är lärarledd och genomförs på distans i realtid.

Om kursen

Mycket av vår kommunikation syftar till att påverka andras beteende och särskilt i människovårdande yrken ställs höga krav på att använda samtalet för att skapa intresse för och uppmuntra människor till olika typer av beteendeförändringar.

Motiverande samtal (MI) är ett övergripande förhållningssätt och en samtalsmetod som skapats för att hjälpa människor till att hitta sin egen motivation och väg till förändring. Genom sitt förhållningssätt vill man skapa ett samtal där en person får lov, kan och vågar tänka på och prata om att göra något annorlunda, om en förändring.

MI fokuserar på att öka individens delaktighet och engagemang i sin egen förändring. För att göra detta fokuserar rådgivaren på att lägga märke till, locka fram och stimulera personens egna tankar om en positiv förändring.

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en utbildning påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Utbildare

Cecilia Gustafsson; leg psykolog, specialist i klinisk psykologi
cecilia.gustafsson at psykologpartners.se

Innehåll

Grundutbildningen i motiverande samtal omfattar tre heldagar samt kodning med individuell återkoppling från MicLab på Karolinska institutet. Utbildningsdagarna är till stor del upplevelsebaserade, de fokuserar på färdighetsträning och ger en teoretisk och praktisk grund i MI.

Under utbildningen får deltagarna spela in ett samtal i sitt dagliga arbete där de praktiserar det de lärt sig. Samtalet kodas utifrån metoden och deltagarna får individuell återkoppling med information om sina utvecklingsområden. Utbildningen hålls av legitimerad psykolog med god erfarenhet av att arbeta med och utbilda i MI.

Investering

Utbildningen kostar 8 500 kr + moms.
Kodning ingår i priset.

Vid anmälan av tre eller fler deltagare från samma arbetsplats ges 10 % rabatt.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Grundutbildning i Motiverande Samtal, MI (inklusive kodning), direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Psykologpartners W & W AB

Psykologpartners

Psykologpartners har spetskompetens inom psykologi. Inom psykologins alla delar. Vi ger både längre och kortare utbildningar såväl som skräddarsydda utifrån organisationers behov. Spetskompetens inom utbildning, handledning och psykologisk behandling med hjälp av Sveriges bästa psykologer. Vi erbjuder utbildning för dig inom skola, psykiatri,...


Läs mer om Psykologpartners W & W AB och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Psykologpartners W & W AB

Kammakargatan 22
111 40 Stockholm

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Grundutbildning i Motiverande Samtal, MI (inklusive kodning)!

Arrangörsrecensioner
(4,4)
Baseras på 125 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Grundutbildning i Motiverande Samtal, MI (inklusive kodning) från Psykologpartners W & W AB, fyll i dina uppgifter:

Liknande utbildningar