Visa utbildning.se som: Mobil

Grundutbildning i Motiverande Samtal, MI (inklusive kodning)

Psykologpartners W & W AB
Kort om utbildningen
3 dagar
8 000 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2020-04-20 - Göteborg
Öppen utbildning
   
Göteborg

Kursbeskrivning

Mycket av vår kommunikation syftar till att påverka andras beteende och särskilt i människovårdande yrken ställs höga krav på att använda samtalet för att skapa intresse för och uppmuntra människor till olika typer av beteendeförändringar.

Motiverande samtal (MI) är ett övergripande förhållningssätt och en samtalsmetod som skapats för att hjälpa människor till att hitta sin egen motivation och väg till förändring. Genom sitt förhållningssätt vill man skapa ett samtal där en person får lov, kan och vågar tänka på och prata om att göra något annorlunda, om en förändring.

MI fokuserar på att öka individens delaktighet och engagemang i sin egen förändring. För att göra detta fokuserar rådgivaren på att lägga märke till, locka fram och stimulera personens egna tankar om en positiv förändring.

Utbildare

Göteborg: Henrik Axlid, leg psykolog

Innehåll

Grundutbildningen i motiverande samtal omfattar tre heldagar samt kodning med individuell återkoppling från MicLab på Karolinska institutet. Utbildningsdagarna är till stor del upplevelsebaserade, de fokuserar på färdighetsträning och ger en teoretisk och praktisk grund i MI.

Under utbildningen får deltagarna spela in ett samtal i sitt dagliga arbete där de praktiserar det de lärt sig. Samtalet kodas utifrån metoden och deltagarna får individuell återkoppling med information om sina utvecklingsområden. Utbildningen hålls av legitimerad psykolog med god erfarenhet av att arbeta med och utbilda i MI.

Datum & plats

Göteborg: 20-21/4 och 18 maj ,mellan kl 9.00-16.00 i Psykologpartners egna lokaler på Viktoriagatan 3

Investering

Utbildningen kostar 8 000 kr + moms. Kodning samt för och eftermiddagsfika ingår. Vid anmälan av tre eller fler deltagare från samma arbetsplats ges 10 % rabatt.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Grundutbildning i Motiverande Samtal, MI (inklusive kodning), direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Psykologpartners W & W AB

Psykologpartners

Psykologpartners är ett företag som erbjuder konsulttjänster inom tillämpad beteendeanalys (TBA) och kognitiv beteendeterapi (KBT). Våra tjänster syftar till att förändra beteenden och öka handlingsfriheten hos våra kunder och klienter. Psykologpartners arbetar över hela Sverige och vår vision är att gynna...


Läs mer om Psykologpartners W & W AB och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Psykologpartners W & W AB

Kammakargatan 22
111 40 Stockholm

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Grundutbildning i Motiverande Samtal, MI (inklusive kodning)!

Arrangörsrecensioner
(4,4)
Baseras på 124 recensioner.
Alla recensioner för arrangören